Podstoupil jste někdo katetrizační ablaci?
Dnes mi stanovili termín a já se bojím co bude.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Andrea J. (berni) ID 55706 (5.9.2015, 9:00)
Ano, podstoupila ...co chcete vědět ? Ptejte se... (F)

ODPOVĚDĚT
Eva C. (rečkov) ID 162468 (5.9.2015, 20:36)
Mám strach, nikdy jsem nebyla na žádné operaci v lokálním umrtvení, budou mi to dělat v Liberci a já se bojím toho, co mne čeká. Měla jste vše v pohodě, je to bolestivé, jak dlouho jste po zákroku měla pocit, že musíte fungovat na úsporný režim nebo jste hned jela na plný plyn,říkali, že budu v nemocnici 3dny a půjdu domů?
Mějte se hzeky.
Eva

ODPOVĚDĚT
Andrea J. (berni) ID 55706 (5.9.2015, 20:59)
Evi, já měla šílený strach. Doma jsem měla roční dítě a můžu vám říct, že jsem se hodně přemáhala a přemlouvala do toho jít. Ještě k tomu můj kardiolog, který to měl dělat mi hned od počátku říkal, že se to nemusí podařit. Nakonec jsem šla a podařilo se. Celé to trvalo asi 3-4 hod. Tenkrát bylo léto a 35st. V sálku jim přestala fungovat klima...a to bylo asi to nejhorší ze všeho. Bolet to nebolelo, mně to dělali přes třísla. První noha mu rupla, tak šel přes druhou. Oni ten vpich umrtví. To upalování jsem vnímala asi jako malé drobné mravenčení v hrudníku. Zdlouhavé bylo to hledání toho správného místa, museli sem tam rozbušit srdíčko. Mohla jsem mít u toho puštěnou hudbu ve sluchátkách a ještě jsem u toho měla velmi hodnou sestřičku, která se se mnou bavila o všem možném, vlastně i doktor. Já tenkrát po zákroku ležela tuším 12 hod s pytlama písku v tříslech. Ráno už jsem mohla vstát a tře

ODPOVĚDĚT
Andrea J. (berni) ID 55706 (5.9.2015, 21:03)
Ráno už jsem mohla vstát a třetí den jsem šla domů. Doma jsem fungovala hned, nic mi nebylo. Jen jsem šetřila ty nohy a nic těžkého nezvedala cca týden. (F)

ODPOVĚDĚT