PÁLIVÁ PAPRIKA - ZPRACOVÁNÍ
Manžel omylem koupil pálivé papriky (nedají se jíst :-)) ). Dají se nějak usušit? Jak? Sušičku nemám.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Blanka O. (aurix007) ID 346322 (15.9.2015, 17:53)
taky to řeším, dostala jsem včera skoro kilo feferonek a dnes další balík (Y) , já je navlékám a nechávám sušit, tak to asi udělám zase (Y)

ODPOVĚDĚT
Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (15.9.2015, 8:05)
Malé feferonky nebo kozí rohy - režnou nit na jehlu a napíchat ve stopce, vytvořit tím "girlandu" a krásně uschnou a pak jenom přidávat do guláše - mňam!!!
Jestli jsou to nějaké větší šťavnatější papričky, tak ty by asi shnily, ty by bylo lepší naložit do okurkového nálevu a zavařit, nebo zamrazit (Y)

ODPOVĚDĚT
Dana J. (Dana Jel.) ID 466344 (15.9.2015, 6:02)
Jestli jsou to tzv.kozí roy nebo kulaté eeronky navlečte je na nit a pověste na sluníčko třeba na okno nebo balkon a oni uschnou .Klasické masité jdou ale podstatně hůř.

ODPOVĚDĚT
Hana M. (Hají) ID 25204 (15.9.2015, 21:46)
Děkuji! Máme právě ty klasické, tak se obávám, že mi spíš shnijou. Ani houby nemůžu sušit "jen tak" na vzduchu, máme doma na sušení horší podmínky.

ODPOVĚDĚT
Dana J. (Dana Jel.) ID 466344 (15.9.2015, 12:02)
Omlouvám se za výpadky písmenek blbne mi klávesnice.

ODPOVĚDĚT