Jaké používáte dochucovadlo např. do polévek? Foto pouze ilustrační, budu ráda, když mi poradíte třeba nějakou privátní značku v některém řetězci, se kterou máte dobrou zkušenost.
| Radka M. (dobi_66) ID 288806, mimibazar.cz/dobi-66 (3.12.2015, 9:18) | Zdravím, tak já se s klidným pocitem přiznám, že používáme téměř vše... domácí zelenina, bylinky, Solcanku, ale mám a používám i masox ! a sůl ! .
ODPOVĚDĚT |
|
Jolana K. (Jolanica) ID 153135 (23.9.2015, 23:31) | Solčanku
ODPOVĚDĚT |
|
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 451010 (22.9.2015, 20:05) | Solcanku ze zdrave vyzivy. Je tam jen sul a bylinky. Polevku uz pak nesolim.
ODPOVĚDĚT |
|
| Ilona Č. (asadka) ID 86656 (22.9.2015, 19:09) | Občas koupím malé balení tohoto, ale vysloveně bez glutamátu.. Mrazím a suším různé směsky...Nejraději mám v polévce jen cel. nať+ petřel.nať+ libeček, do bramboraček apod navíc marojánku. To mi připomnělo, že se mě nedávno ptal syn (11,5) ,co je to MASOX. Musela jsem mu vysvětlit a ukázat v obchodě Fascinovalo ho ( a vlastně i mě),kolik existuje různých druhů...
ODPOVĚDĚT |
|
| IVETA T. (itivetka) ID 79315, mimibazar.cz/itivetka (22.9.2015, 18:32) | žádné..používám libeček
ODPOVĚDĚT |
|
|
Martina K. (Martitina) ID 210948, mimibazar.cz/martitina (22.9.2015, 17:37) | V prodejně zdravé výživy kupuji Solčanku a Vegetku-Dobrotku. Jsou skvělé, používám do všeho.
ODPOVĚDĚT |
|
| Jana Ď. (timeaa) ID 4715, mimibazar.cz/timeaa (22.9.2015, 17:17) | Kupuji Solčanku ze zdravé výživy, je bez glutamánu, usušená bio zelenina. Obsahuje sůl, takže pak už dávám pozor a solím minimálně.
ODPOVĚDĚT |
|
| Iveta L. (johnynka) ID 58604 (22.9.2015, 17:14) | kupuji od grešíka jeho bylinky do polévky, jsou to jen sušené strouhané byliny bez glutamátů a soli. Muž si dává do svého talíře klasik nebo maggi
ODPOVĚDĚT |
|
| Petra k. (petulisek) ID 125836 (22.9.2015, 17:10) | Žádné, nemám to řada. Už jsme si za těch 15 let zvyklí. Ale zas jednou za rok uvarim polívku z pytlíku, pro syna je to svátek ja to nejím, jednak nesmím lepek a za druhy mě z glutamátu bolí hlava.
ODPOVĚDĚT |
|
Eliška K. (Betinkaa) ID 231629 (22.9.2015, 14:13) | nepoužívám je vůbec mi jídlo pak nechutná. Suším si svojí zeleninu a nebo nakládám do soli
ODPOVĚDĚT |
|
Marcela S. (marcipanek) ID 24535 (22.9.2015, 13:39) | tak já se teda přidám a přiznám se, že občas použiju bujón nebo koření bez přidaného glutamátu (nakupuji ve zdravé výživě) - už rok a půl vařím bezlepkově a občas se mi teda stane, nebo spíš mám pocit, že to jídlo je nedochucené... nevím jak to nazvat, většinou při omáčce nebo maso na šťávě, tak občas si pomůžu takto... a nestydím se zato
ODPOVĚDĚT |
|
Libuše H. (libusHlad) ID 350942 (22.9.2015, 13:26) | Já tedy do masové polévky taky nic nepřidávám. Do zeleninových a luštěninových dávám taky bylinky, ale manželovi se to zdá pořád takové prý plané. Tak jsem si říkala, že mu něco koupím, ať si to nasype sobě na talíř. Mně a dětem stačí taky jen bylinky.
ODPOVĚDĚT |
|
| Andrea A. (Adolfín) ID 170834, mimibazar.cz/adolfin (22.9.2015, 13:17) | kupujeme-BYLINKY DO POLÉVKY,SALÁTŮ,POMAZÁNEK A OMÁČEK (VALDEMAR GREŠÍK) neobsahuje žádnou sůl,ani glutamáty
ODPOVĚDĚT |
|
| Lucie B. (Lu_Imzadi) ID 555208 (22.9.2015, 13:15) | http://aukro.cz/gurmanka-vegeta-500g-bez-pridaneho-glutamatu-i5672910372.html ...kupuju buď přes Aukro, když beru koření víc, nebo na trzích, na stánku mívají i kilové balení
ODPOVĚDĚT |
|
| Klára B. (kakunka) ID 1199 (22.9.2015, 13:04) | Žádné, dochucovadla mi v polévkách vysloveně vadí
ODPOVĚDĚT |
|
|
| Soňa N. (fearold) ID 136975 (22.9.2015, 12:40) | Teď právě suším - mrkev, celer, petržel, kedlubny,pórek, cibuli, pažitku - všechno nastrouhám na robotu (kromě pažitky a cibule), dám do sušičky, pak usušené ještě robotem rozdrtím, přidám mořskou sůl a mám luxusní domácí dochucovadlo.
ODPOVĚDĚT |
| | Monika K. (monky3) ID 66156 (23.9.2015, 16:25) |
Dobrý den,zajímá mně, na jakém síte to sušíte...mám jen ty děrované a tím to asi propadne? děkuji
ODPOVĚDĚT |
| | | Soňa N. (fearold) ID 136975 (24.9.2015, 9:31) |
Dobrý den, mám plná plata u sušičky. Ale když máte děrovaná stačí je vyplnit pečícím papírem.
ODPOVĚDĚT |
| | | | Monika K. (monky3) ID 66156 (25.9.2015, 9:32) |
Díky, ale na tom papíru to musí schnout asi déle co? Vzduch fouká ze spodu...nějak to vyzkouším, díky
ODPOVĚDĚT |
| | | | | Soňa N. (fearold) ID 136975 (25.9.2015, 10:40) |
No, já mám plná plata rovnou a vzduch tam nějak cirkuluje. Co vím, tak známí to tak dělají, že dají pečící papír, tak to asi jde. Včera jsem zrovna dokončila jednu várku a dnes nakupuji na další. V tom finále to rozdrtím už s tou solí, aby byl všechno na jemno. Celý byt krásně voní jako polívka .
ODPOVĚDĚT |
| | | | | | Monika K. (monky3) ID 66156 (25.9.2015, 13:21) |
Díky
na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno |
|
| Šárka B. (Brblalka) ID 248206 (22.9.2015, 12:27) | Také nepoužívám žádné. Luštěninové a bramboračka - majoránka, sůl. Vývary z masa dochucovadla nepotřebují, takže zase jen sůl či čerstvé bylinky. Když dělám rychlovku třeba vločkovou, tak muškát a sůl nebo kmín a sůl.
ODPOVĚDĚT |
|
| Markéta S. (1maru) ID 52651 (22.9.2015, 12:14) | polévky dělám často - rodina je polévková, v týdnu často dělám nějaké zeleninové, luštěninové, přidávám vždy něco, aby to bylo bez glutamátu, umělotin apod. Např. kostky z DM, Vitana-natura, kupovala jsem i sypkou směs zeleninovou Natura nevím od koho, tu jsem teď dlouho neviděla. Pokud jsem 10-11 hod denně mimo domov, tak nemůžu mít pokaždé do polévky vývar, a ten, co udělám o víkendu, mi hned sežerou
ODPOVĚDĚT |
|
Celkem: 29 (zobrazuje se 1-20) | 1, 2 další >> |