Sada na modeláž nehtů
přeje si dcera,tak uvažuji koupit k vánocmů.Sama bych si pak ráda tvořila nehty,už mi vadí za ně platit stále dost velké peníze.Poradíte,kde koupit ?Je složité si dělat nehty sama?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Petra K. (korbelinda) ID 157934, mimibazar.cz/korbelinda (23.9.2015, 8:12)
Já jsem se teda do toho vrhla sama bez kurzu. Tady na mmb jsem si koupila lampu a brusku , ostatní věci na enii-nails, nastudovala videa a dělám si je sama a i mámě. Chce to cvik, mám i takový ten cvičný prst na kterém jde trénovat , hrozně mě to baví. Samozřejmě když na to koukne profesionálka, tak najde chyby, ale to se časem vypiluje. Na cizím se mi to dělá samozřejmě líp, ale kupodivu i sobě jsem schopná si tu pravou ruku levou udělat. Je to rozhodně jednodušší než akryl, tím mi to vůbec nešlo, tuhlo to pod rukama, sice nehty tvrdé jako skála, ale totálně jsem si tím nehty zničila. (je teda pravda, že jsem to vždycky rvala dolů bez pilování, dobře mi tak.) A navíc ten gel vůbec na rozdíl od akrylu není cítit.

ODPOVĚDĚT
Lada V. (LadaVac) ID 30183, mimibazar.cz/ladavac (23.9.2015, 8:15)
Petro ,díky,tak k vám asi budu chodit na rady.Ta moje kamarádky říká,že si objednává gel laky právě taky na MMB a taky tvrdí ,že to chce cvik a nic na tom není.Bere od paní jen ty kvalitnější s FSM http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=11066

ODPOVĚDĚT
Petra K. (korbelinda) ID 157934, mimibazar.cz/korbelinda (23.9.2015, 11:01)
lado, ale gel lak je něco jiného než gel. Je s ním podstatně jednodušší práce než s kasickým gele, nehty se s ním nedají prodlužovat, ale zase oproti klasickému laku na nehty vydrží i 3 neděle. Je to vyloženě na potahování vlastního přírodního nehtu, kdežto klasickým gelem nehet jak prodloužíte, vytvarujete, tak i zpevníte. Takže to je trochu rozdíl. Kolik je dceři? Co když by jste jí zkusila na začátek koupit třeba jenom sadu s gel-lakem /např. na enii-nails sadu rock-lak) a když by jí to bavilo, tak si gel může koupit vždycky. Lampu už bude mít ze sady z rock-laku a je to. U té paní jak jste mi psala odkaz jsem si brala nějaké štětce, gely od ní nebo gellaky jsem ještě nezkoušela. Kupuji si také na nanii nails. Ty jejich gellaky drží jak přibyté, mojí máme při normálních domácích pracech vydrží s přehledem 3 týdny. :-)

ODPOVĚDĚT
Denisa J. (Klia.d) ID 333077, mimibazar.cz/kliad (22.9.2015, 22:55)
(hello)Ja doporučuji Striplac Alessandro použivam už asi druhy rok a je to luxusni (objimam)

ODPOVĚDĚT
Michaela Š. (*mandy*) ID 241867, mimibazar.cz/mandy (22.9.2015, 18:37)
Tak já na nehty chodím už několik let, vždy si říkám, že bych ten postup určo zvládla, korunu ušetřila... ale bez kurzu a potřebných info bych do toho nešla... Já teda vlastně asi vůbec.. neumím si představit, jak levou rukou tvořím svoji pravou ,-) to teorie, ta by mi šla (Y) :-) (hello)

ODPOVĚDĚT
Petra k. (petulisek) ID 125836 (22.9.2015, 17:07)
Nevím kolik je dceři, ale aspoň jedna z vás by měla mít kurz. Ono je to i složité, modely má svá pravidla a špatnou práci si můžete nehty zničit, poškodit, infikovat...

ODPOVĚDĚT
Eliška K. (Betinkaa) ID 231629 (22.9.2015, 14:11)
Tak určitě to chce aspon kurz modeláže nehtů. Není to tak jednoduché jak to vypadá.

ODPOVĚDĚT
Lada V. (LadaVac) ID 30183, mimibazar.cz/ladavac (23.9.2015, 8:13)
Holky,já nevím,ale mám kamarádku,co si dělá modeláž sama,kupuje si nějaký gel lak a v podstatě jde jen o zpevnění nehtů,žádné velké umění to prý není.Já mám své nehty a na ty mi taky dávají gel laky.Samozřejmě složitější věci asi jo,ale já to spíš beru na to drobné tvoření.
Taky už chodím 6 let na nehty,ale čím dál víc mě štvou ty vynaložené peníze.

ODPOVĚDĚT