Prosím o Váš nejlepší recept na dobré klasické buchty? Jak děláte tvarohovou náplň? Používáte tvaroh vaničkový?Děkuji.
|
| Anna B. (Česťa kuba) ID 353128, mimibazar.cz/cestakuba (23.2.2016, 9:05) | Nejlepší z nejlepších http://www.mimibazar.cz/recepty.php?user=353128 Tvaroh dávám kostku a dle chuti s cukrem, van. cukr, rum a dávat vejce je blbost, to tvarohovou náplň vysušuje.
ODPOVĚDĚT |
|
|
| pavla zelenková (londra) ID 182997 (22.2.2016, 16:07) | tvaroh Norma kostka- alobal, je úžasný..............vejce nedávám, jen vanilkový cukr a cukr kry stal, ředím mlékem a vaječnákem
ODPOVĚDĚT |
|
| Michaela B. (michitka) ID 205921, mimibazar.cz/michitka (22.2.2016, 11:26) | já zkoušela různé a jedině tyto http://www.apetitonline.cz/recepty/1264-nejlepsi-kynute-buchty.html náplň mak nebo povidla, a když tvaroh, tak používám klasický - kostku...
ODPOVĚDĚT |
|
| Petra k. (petulisek) ID 125836 (22.2.2016, 10:26) | http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=134627&user=125836 Dělám podle našeho receptu, určité je tu podobný nebo i stejný. Tvaroh taky dávám plnotucny v kostce, ve vanicce je moc řídký a při pečení mi občas buchty prasknou, s tvarohem z kostky mi to nedělá. Cukr všude dávám krystal do náplně ještě žloutek, trosicku vanilkoveho cukru, po upečení potírám honzovky rozpuštěnými máslem s rumem.
ODPOVĚDĚT |
|
| Petra Ř. (petrulka) ID 33, mimibazar.cz/petrulka (22.2.2016, 10:09) | http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=22358&user=33 náplň tučný tvaroh, spařené rozinky, cukr moučkový podle chuti, trochu rumu, trošku pudinku.
ODPOVĚDĚT |
|
jarka N. (sympatie) ID 55978 (22.2.2016, 9:29) | Já těsto z 1 kg mouky (půl hl. pul. poloha.). To je množství na plech. Náplň povidla a tvaroh červená vanička zahustíme. pudinkem. V celofánu je kysely. .
ODPOVĚDĚT |
|
| eva p. (evicela) ID 205626 (22.2.2016, 8:34) | náplň nikdy z vaničky, jedině kostka plnotučný a ještě lepší je tu kostku zabalit do více vrstev novin, mírně zatížit přes noc, přebytečná voda odejde, cukr a žloutky, náplnˇmá být hustá a ne jako polívka, to pak jedině volné kynuté těsto rozprostřít na plech a řídkou náplň nanášet lžící, dělám střídavě pruh tvarohu, pruh makové náplňě a řídkých povidel, je to ok,chtěla bych vidět jak s vaničkovým a ještě zředěným žloutkem paní pode mnou plní honzovi buchty, i když tam dá pudink ano ,ten ztuhne při pečení ale za syrova je náplň jako řídký krém
ODPOVĚDĚT |
| | jana b. (maršmeloun) ID 406290 (22.2.2016, 9:06) |
Evi,ten červený není zas tak řidký a po přidání trochu pudinku je výýýborný.Dala bych si hned ke jednu tvarohovou a jednu s povidli.
ODPOVĚDĚT |
| | Lucie Č. (kracmerka) ID 1453 (22.2.2016, 10:49) |
a přidáváte jen pudink.prášek...nebo uvařený pudink? díky
ODPOVĚDĚT |
| | | | jana b. (maršmeloun) ID 406290 (22.2.2016, 11:01) |
Luci,jen prášek,ale tak jednu lžíci-víc ne.
ODPOVĚDĚT |
|
| jana b. (maršmeloun) ID 406290 (22.2.2016, 8:28) | Za nás tyto a tvaroh ve vaničce,ale červený tučný. http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=145295
ODPOVĚDĚT |
|
Petra H. (kacatko.37) ID 259389 (22.2.2016, 8:04) | Tak pro mě je nejlepší recept na buchty tento: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=128213 Náplň dělám z vaničkového tvarohu, ale přidávám do něj vanilkový pudingový prášek na zahuštění, protože vaničkový tvaroh je jinak řídký
ODPOVĚDĚT |
| Jindřiška Ř. (courage) ID 439671 (22.2.2016, 13:18) |
Za mě také tyhle... mňam...
ODPOVĚDĚT |
| | JANA P. (slunickotc) ID 436787, mimibazar.cz/slunickotc (22.2.2016, 8:31) |
se připojuji tyto jsou nej
ODPOVĚDĚT |
|