Kam na nákup v Rakousku?
Příští týden v sobotu budu v Rakousku a chtěla bych se v nějakém obchoďáku zastavit na nákup. Hlavně nějaké prací prášky, případně nějaké potraviny. Kam mám jít? Kde jsou nejlepší ceny? Nebude někde v sobotu akce na prášky nebo gely?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Libuše H. (libusHlad) ID 350942 (28.2.2016, 19:39)
Já ještě nebyla na nákupech v Rakousku, je to od nás daleko jet tam JEN nakupovat. Ale když tam příští sobotu jedu z jiného důvodu, tak jsem myslela, že při té přiležitosti i nakoupím. Myslela jsem, ža tam budou stejné ceny jako u nás, ale kvalitnější produkty. A tím pádem, že když bude zrovna někde akce bude to jako u nás v akci. V TV nedávno taky byla nějaká reportáž, že tam lidi nakupují i v aci, že jim v příhraniční chodí i letáky. Proto se ptám. Na nákupy oblečení nebudu mít čas. Spíš to bude o tom vběhnout do kontrétního obchoďáku vzít nějaké ty prací prášky a pár jogurtů.

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 18108 (1.3.2016, 10:06)
kvalitnejsi to je, ale ne nejlevnejsi, rekla bych, ze mate vseho z duvodu kvality mensi spotrebu
doporucuji:
Pril Original - na nadobi
praci prasek klidne i ten nejlevnejsi, budete mit mensi spotrebu

hlavne mrknete pokud kupujete v prihranici, na etiketu, pokud tam nenajdete ceske napisy, je to vyrobeno pro zapadni trh, CR je pro ne uz vychod ,-)

pokud budete kupovat potraviny, vsimnete si tam jakoby rakouske vlajecky a v ni napisu " hergesellt in Osterreich" tam neslapnete vedle

ODPOVĚDĚT
Dana K. (Danakes) ID 41410, mimibazar.cz/danakes (28.2.2016, 19:30)
Do Rakouska několikrát do roka jezdíme, na nákupy spíš oblečení, mám pocit že tam nic nevyjde levněji než u nás. Ale je tam zase jiný výběr. My jezdíme do Vídně do SCS. Ale je to spíš o tom si zashopovat než ušetřit na něčem, to rozhodně ne ,-)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 18108 (28.2.2016, 18:34)
mrknete zde, jen upozornuji, ze Rakousko neni nejlevnejsi http://www.aktionsfinder.at/produkte.html?angebote=36

ODPOVĚDĚT