Spacák a ešus na tábor pro dítě
Milé maminky, prosím Vás, jaký spacák má Vaše dítko na letní tábor a ešus - je lepší 2dílný nebo 3dílný? Co byste mi doporučily? Co je dobré na tábor mít nebo lepší nemít? Všem děkuji za rady a tipy.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Anna L. (Lanna1) ID 177468 (11.6.2016, 14:30)
Moje děti mají všechny spacáky mumie od Husky a naprostá spokojenost, jezdí na stanový tábor, kde bývají chladnější noci, protože začíná horská oblast a nikdy jim nebylo zima. Ešusy mají třídílné, velký,malý ešus a víko. Hrníček buď plecháček, nebo plastový, příbor, utěrka.

ODPOVĚDĚT
Eliška S. (mojevyrobky) ID 433257 (11.6.2016, 14:22)
Záleží na druhu a místě tábora. Jestli tam mají možnost zděné budovy (kde je třeba sociální zázemí, koupelny, jídlena, atd.), jen stanový na louce, nebo třeba chatky?Podle dotazů jsem pochopila, že se jedná o stanový. Většina táborů má doporučený seznam, co zabalit. Kromě uvedeného dále šátek. Ubytování ve stanu - co matrace (máte mít svoji nebo mají táborové). Pokud máte mít nafukovací tak zjistit rozměr a doporučuji třeba staré prostěradlo pod i na matraci (zmenšují riziko propíchnutí). Oblečení starší, ale funkční. Nevím, kolik je dítěti - podle toho podepsat, zabalit společně - ať ví, kde co má. Ešus za mě 3 dílný. Jinak osobě mám zkušenosti s tábory jak se stanovými na louce i v budově (kde byla pračka i sušička, takže zmoklé oblečení bylo do rána suché u všech). Tak klidně napište vzkaz. Ráda poradím. Ale bez konkrétnějších informací je to těžké.

ODPOVĚDĚT
GABRIELA H. (gubusa) ID 169487 (11.6.2016, 8:53)
Syn má mumii spacák vyhovuje mu že se do něj celý zachumlá ale jen obyčejný za nějakých 400Kč z Globusu a drží mu už několik let.Ešus máme 3 dílný hliníkový ještě po mě ,-)poprvé jsem si říkala jestli to není hloupé ale takových retro kousků tam bylo plno,plecháček,nožík-rybičku,a dále co psala Zuzana.Na některé tábory rodiče posílají balíčky se sladkostmi.U nás to není zakazané ale synovi vždy před odjezdem vysvětlím že sladkosti nebudeme posílat.Přibalím mu balíček Bonparů a medvídky.Stejně mají furt nějaké soutěže a sladkosti vyhrávají (kytara)

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (Morkusovic) ID 224999, mimibazar.cz/morkusovic (10.6.2016, 21:44)
spacák, záleží na dítěti, náš preferuje tzv. pytel, někdo rači co se dá rozepnout na deku, polštářek, repelent, batůžek, flašku, hlavně "lítací " oblečení, nic nového, žádnou elektroniku, tabet, telefon, aj. baterku + náhradní baterie, ešus 3 dílný (velký, menší a víko) samo vidličku, lžíci, plechový hrnek, nůž, psací potřeby + sešít, papírové kapesníky, menší obnos peněz na výlety, my našemu ještě nabalujeme zásobu gumových bombonů ,-) atd. dostanete určitě seznam (L)

ODPOVĚDĚT