hosporářství, zvířata
Dobrý den, otázka pro ty které to tak doma mají. Pokud bydlíte v domku s rodiči (tchánovci), každý svou domácnost, ale jeden vchod. Jak to máte s financováním a prací kolem domu, pokud máte slepice a králíky jak to financujete, jak se staráte....,
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Alena T. (Smaiilicek) ID 143278 (15.6.2016, 10:35)
Práce kolem domu a na zahradě asi dle možností a schopností - pokud jsou rodiče starší, tak převzít ty těžší práce. Sekání trávy a starost o zahrádku jak se domluvíte - nebo každý svoje záhony? *-) Slepice a králíky - to není zas tolik práce - dát najíst, občas vyčistit, to byste se klidně mohli střídat. Zabijačka, pokud se staráte vy i oni, tak klasika na půl - prase taky klidně koupit napůl...

ODPOVĚDĚT
Iveta L. (johnynka) ID 58604 (15.6.2016, 10:17)
udělala bych to podle finančních možností. já bych se teda o zvířata nestarala, ale vím, že chlap by udělal seno a přivezl zrní a tak. Ale nebyl by pro mě problém zbytky z kuchyně těm slepicím odnést. Musíte to udělat tak, aby to vyhovovalo všem. Někdo poseká, jiný nakrmí atd (F)

ODPOVĚDĚT
Lucie K. (goldenka) ID 367158 (15.6.2016, 9:57)
Financují tchánovci a starají se taky hlavně oni. My jenom když oni odjedou a nebo je velká akce a potřebují pomoct. Zabijačka napůl, peníze nechtějí, dělají to dobrovolně. Ví, že my to dělat nechceme, není ani čas.
Na stranu druhou my udržujeme dům a zahradu, to zase nedělají oni.Finančně to táhneme my, oni přispějí jen občas na velkou akci-okna, střecha. Takže jsme si fifty fifty. Takto se nám to osvědčilo.

ODPOVĚDĚT
Lenka J. (lenicka.j) ID 442338 (15.6.2016, 9:22)
... popř. jak si rozdělíte vajíčka, králíky, popř. pokud koupíte prase jak tomáte se zabíjačkou. Je vše napůl, vč. financí, nebo to vše platíte a pak půlku dáte rodičům (tchánovcům). Moc děkuji za vaše odpovědi.

ODPOVĚDĚT