Varianta B
U téhle varianty by ale určitě byly zásuvky pod deskou... nějaký úložný prostor
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Eva N. (evánek1) ID 86572 (upraveno 17.7.2016, 18:32)
Jestli se mohu také vmísit, tak za mne tato varianta.
Jen bych posunula umyvadlo blíž ke stěně a přidala ještě jedno a pod desku bych dala hluboké šuplíky a klidně dva nad sebou - místa na výšku je tam dost (ty se vždy hodí na cokoliv) a na těch šuplíkách po jejich celé délce bych měla úzká madla přes které bych přehodila ručník. Tím vyřešíte, kam pověsit ručníky. Nebudou nikde nevzhledně viset, ale budou hezky přehozený a hlavně při ruce (vlastně pod rukama ,-) ) pod umyvadlama. Muselo by se změřit, kam by zasáhl přehozený ručník a pak podle toho bych naplánovala spodní šuplík, aby při jeho otevírání ten ručník co bude přehozen přes madlo toho horního šuplíku nezavazel. A kdyby to nevyšlo na výšku, tak bych tam měla jen jeden šuplík. Nebyly by až k zemi a byly by bez nožiček....aby to bylo vzdušné a dalo se pod nimi hezky vytřít.

ODPOVĚDĚT
Alena V. (Aja&Paja) ID 14797, mimibazar.cz/AjaaPaja (17.7.2016, 21:40)
Evi, mockrát děkuji za přínosný komentář (F)
Ty šuplíky (a nejspíš dvě řady) tam určitě budou, jak už jsem psala pod fotkou... sice to trochu pozbyde té vzdušnosti, ale úložné prostory jsou potřeba (smich)
Ta madla by byla řešení - děkuji za nápad. Ještě mi někdo navrhoval na levé straně nedotahovat desku až do konce a pověsit ručníky tam...
Je to boj ,-)
Přeji krásný večer (hello)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (17.7.2016, 23:42)
Nevešlo se, tak dopisuji sem :
.....tak aby to nebylo zaplácané věcmi. Prostě hezké, volné, čisté.

Ještě dodám, že to vše (skříňka) samozřejmě ve stejném dekoru jak jsou dveře, rám zrcadla, deska pod umyvadly a shoz na prádlo. A když už jsme u něj, tak jak ho tam máte teď, tak mě tam neruší a vůbec bych se nebála ho tam nechat.
Já bych ho naopak měla moc ráda, ale bohužel u nás je to neproveditelné. Jak to tam máte? Otevíráte zvrchu? Skříňka je pouze na ten shoz? Asi ne, že? Přiznám se, že naživo jsem ho ještě nikdy neviděla.

Jak jsem už psala, toto vše je jen můj náhled, jak bych to vyřešila já.
Ještě se zeptám, z čeho bude ten pult (deska)?

ODPOVĚDĚT
Alena V. (Aja&Paja) ID 14797, mimibazar.cz/AjaaPaja (18.7.2016, 20:37)
Evi, velmi si cením vaší vstřícnosti ... DĚKUJI ... každá podpora je pro mě teď k nezaplacení :-$
Holt ještě budeme muset s tou variantou trochu pracovat a pohrát si s ní ... i varianta C je stále ve hře ... tam se mi líbí, že zakrytí shozu vypadá opravdu jak lavice ... synové si rádi čistí zuby vsedě :^) (teď na vaně) a bude vhodná i k odkládání oděvu (což splní ale i varianta B).
K vašim dotazům ... sice už situace poměrně hoří, ale zatím jsme jen u návrhu rozmístění... abychom věděli, kde přesně bude umyvadlo (kvůli vodě), takže materiálově jsme zatím neřešili ... uvažovala jsem i o kuchyňské desce, ale ta je moc úzká... vyzdít a obložit se mi nechce kvůli spárám ... rozhodně chci design dřeva. Jinak, ani já ještě shoz naživo neviděla. Shoz má šíři asi 40cm a jinak tam bude úložný prostor na čistící prostředky a tak...
S tou skříňkou vpravo máte pravdu, také jsem uvažovala alespoň

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (17.7.2016, 23:34)
s tím nedotažením desky...no nevím nevím. Mě se to právě líbí, že deska je takhle po celé ploše, ale nezáleží jak se to líbí mě.
Jen mě ještě napadlo, po pravé straně bych tam viděla nějakou polico skříňku. Takovou aby ten prostor celý nezaplácla, ale zároveň velká tak, aby byla funkční. Přeci jen když už je to takový pěkný prostor, tak by se mi nelíbilo, kdyby tam postávala přemíra nějaké (jakékoliv) kosmetiky, hřebenů a kdovíčeho všeho. Proto bych volila nějakou skřínku s otevřenými poličkami na koupelnové věci "hezké pro oko" ale k tomu pak i s dvířky pro věci sic potřebné, ale co nemusí být tak "na ráně". A že toho my ženský máme. Šminky, různé krémíky a patlátka ,-).Takhle bych to tedy měla já. Deska celá, dvě umyvadla, pod každým hodně široké šuplíky a v tom volném prostoru tu skříňko polici. Co nejmíň věcí vytažených venku. Nechané věci jen tak aby to ne

ODPOVĚDĚT
Vera N. (Vera N) ID 136348 (17.7.2016, 17:07)
Mě by se líbila tato, ale se dvěma umyvadly. Když už je prostor, tak proč ho nevyužít. Shoz je bezva věc, občas mě omývají, když příjdu do prádelny, ale když si vzpomenu na věčné upomínání "doneste mi prádlo", tak je to fakt super. ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (17.7.2016, 12:00)
za mě tahle, ty ostatní se mi nelíbí ani jedna

ODPOVĚDĚT
Zuzana T. (Zutau) ID 187270, mimibazar.cz/zutau (17.7.2016, 10:48)
Tato varinata je pro mě ta (Y)

ODPOVĚDĚT
Alena V. (Aja&Paja) ID 14797, mimibazar.cz/AjaaPaja (17.7.2016, 11:21)
Děkuji za hlasování :-)
A ještě se zeptám... nemáte osobní zkušenost se shozem? Mám si ho zachovat nebo spíš zrušit a koupelnu si doladit čistě tak, aby to bylo hezké...

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (ZuzaM) ID 37334, mimibazar.cz/zuzam (17.7.2016, 10:20)
Líbí se mi víc tato varianta, jen bych asi do rohu nad shoz dala ještě nějaké úzké poličky nebo skřínku. Ale já mám ráda hodně úložných prostorů. *-) Ovšem kam s ručníky nevím.

ODPOVĚDĚT
Alena V. (Aja&Paja) ID 14797, mimibazar.cz/AjaaPaja (17.7.2016, 10:36)
Také jsem si říkala, že by se tam hodila aspoň nějaká "galerka".
U téhle varianty by bylo dobré, že by byla z obou stran umyvadla možnost pověsit ručník... aaaaach jo, já fakt nevím... :-S :^)
Děkuji za spolupráci :-$ a přeji hezkou neděli (F)

ODPOVĚDĚT
Michaela G. (gremis) ID 36690, mimibazar.cz/gremis (17.7.2016, 9:47)
(Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Ivana B. (kymama) ID 374185, mimibazar.cz/kymama (17.7.2016, 9:44)
Mě se líbí toto (Y). Ovšem jak píšete, jde také o praktičnost a asi tedy budete mít málo úložných prostor.

ODPOVĚDĚT
Alena V. (Aja&Paja) ID 14797, mimibazar.cz/AjaaPaja (17.7.2016, 9:49)
Ivanko, děkuji.
Nám se asi také líbí nejvíc tahle varianta, ale jak jsem psala pod obrázkem, určitě by nebyla takhle vzdušná, ale byly by pod deskou alespoň dva široké šuplíky pod sebou ... jen zatím od návrhářky nemáme upravený obrázek.
A také nevím, kde bych si v této variantě dala háček na ručníky.
Vaše album bydlení znám a často k Vám nakukuji ... máte to doma moc hezké, sladěné, promyšlené ... já, když to teď vše vidím, tak nevím, jestli se mi to podaří... je to náročnější, než jsem si myslela :-)

ODPOVĚDĚT
Ivana B. (kymama) ID 374185, mimibazar.cz/kymama (17.7.2016, 10:38)
Ale úzké dlouhé šuplíky určitě nebudou na škodu, naopak a co jeden udělat užší a dát pod desku prostě jen tyč na ručník, vpravo u zdi od zdi podél celé hloubky desky. Nevím jestli jsem to popsala pochopitelně ,-)

ODPOVĚDĚT
Alena V. (Aja&Paja) ID 14797, mimibazar.cz/AjaaPaja (17.7.2016, 11:18)
Asi úplně nevím, jak to myslíte... šuplíky kratší, aby mezi nimi a skříňkou na shoz vznikl prostor a tyč pak od stěny se zrcadlem směrem k oknu?...
A ještě se zeptám na shoz... máte s ním zkušenost?... mám s ním dál pracovat nebo spíš zrušit a udělat si tuhle cenu spíš jen "designově"? :-$
DĚKUJI (hello)

ODPOVĚDĚT
Ivana B. (kymama) ID 374185, mimibazar.cz/kymama (17.7.2016, 11:56)
Se shozem zkušenosti nemám, nikdy jsem po něm netoužila, takže s tím Vám bohužel neporadím.

ODPOVĚDĚT