Stěna s umyvadlem ...Varianta A ...prosím, poraďte
Prosím o radu, kterou variantu stěny s umyvadlem vybrat ... víc viz komentář ... DĚKUJI!!!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Ivana L. (kamélie) ID 24844, mimibazar.cz/kamelie (18.7.2016, 18:40)
*-)Alenko, ať to dopadne jakkoliv, shoz bych také zachovala. Když vidím, co se natahám prádla dolů do prádelny, tak to beru jako velký přínos pro Tebe.Já bych ho určitě brala. (hello)

ODPOVĚDĚT
Alena V. (Aja&Paja) ID 14797, mimibazar.cz/AjaaPaja (19.7.2016, 21:46)
Ivčo, děkuji (hello)

ODPOVĚDĚT
Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (17.7.2016, 10:02)
Nechápu přesně, kde máte ten shoz, ale já bych dala do pravého rohu úzkou vysokou skříňku na ručníky a serepetičky. Tu menší skříňku bych posunula více pod okno a tam je asi někde tes shoz, že?!
Mám 3 děti a je pravdou, že denně vyhazovaly prádlo v koupelně do udané skříňky, ale jak jsou větší a chodí denně na sport a sprchují se tam, tak pak doma se jenom převlékají do pyžama a prádlo je boj. Nutím je, aby je vyhazovaly a ony denně "zapomínají"... ta puberta mne bude stát spoustu nervů (zurim) O víkendu se mi pak čistě náhodou naplní 2 koše na prádlo a pračka nestíhá *-)

ODPOVĚDĚT
Alena V. (Aja&Paja) ID 14797, mimibazar.cz/AjaaPaja (17.7.2016, 10:10)
No právě ... shoz je v té pravé části nízké skříňky ... tedy už pod oknem...
Přesně vaše pocity sdílím ... puberta mě také bude stát kus života ,-)... proto si říkám, abych tady neřešila něco kvůli shozu, nevzdala se čisté linie koupelny a shoz mi ve finále nebyl jen pro zlost, protože stejně budu chodit po domě a sbírat a sbírat...

ODPOVĚDĚT
Alena V. (Aja&Paja) ID 14797, mimibazar.cz/AjaaPaja (17.7.2016, 9:41)
Ve velké koupelně máme shoz na prádlo... bohužel, technická místnost pod ní je užší, tudíž skříňku na shoz není možné umístit ke stěně pod zrcadlem , ale je posunuta k oknu... což přináší spoustu komplikací při návrhu. Hledáme co nejlepší řešení... hlavně esteticky. Koupelna je poměrně velká a místem šetřit nemusíme, ale po letech pidikoupelny, kde vše bylo umístěno čistě prakticky, jsem si teď přála mít koupelnu vzdušnou a něčím zajímavou... teď mám trochu obavy, že ten shoz nám to trochu zkazí... Vše se řeší s ohledem na shoz a ne dle toho, co se nám líbilo a jakou jsme měli představu.
Takže už uvažujeme i o zazdění díry na shoz v podlaze...
Prosím o vaše návrhy, rady a připomínky ... která varianta se vám líbí nejvíc, která má jaké plusy a jaké minusy, zda máte podobné zkušenosti,... nebo zda zrušit shoz (mám dva syny a tak trochu se bojím, že stejně budu sbírat prádlo po pokoj

ODPOVĚDĚT