Batoh-aktovka
Maminky,muzete mi prosím objasnit jaký je rozdíl mezi školním batohem a školní aktovkou??vybírám pro prvnacka...konkrétně zn.STIL.a nevim co je lepší....dekuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Lenka Š. (matthi) ID 119057 (22.7.2016, 23:23)
Luci tak konkrétně Still,je to vlastně výrobek od Emipo,tyto značky jsou stejné,jen mají rodíly v desingu.jak batoh still tak aktovka still jsou stejně velké a více méně uvnitř stejné i kapsy na boku,jediný rozdíl je v tom že aktovka má vrchní díl,který se vlastně otvírá je pevný a batoh still má jen jakoby látku,je lehčí a tím pádem ani nepřepadává zpět,když dítko něco hledá.syn měl 1 a 2 třídu still,dcera měla teď v 1. třídě emipo oba typu batoh a spokojenost.aktovka mi přikde malinko těžší díky tomu vrchnímu pevnému dílu.
Záleží také na tom jak je vaše dítko veliké třeba nakonec zjistíte že pokud je větší pořídíte raději už nějaký klasický školní batoh,kterých je neuvěřitelný výběr ať už značek či barev,my volili tuto značku hlavně u dcery byla hodně malinká když nastupovala do školy a klasický školní batoh u nás nepřipadal v úvahu.držím pěsti ať dobře vyberete

ODPOVĚDĚT
lucie K. (,,,) ID 46859, mimibazar.cz/luckakratochvilova (23.7.2016, 5:56)
děkuji Leni (Y)

ODPOVĚDĚT
KAMILA M. (KAKA72) ID 129749, mimibazar.cz/kaka72 (20.7.2016, 15:08)
Koukejte hlavně na váhu batohu. Berte tu nejlehčí kolem 0,7kg. Jsou aktovky, které mají i víc jak 1kg a to je pak u mrňat znát.

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (20.7.2016, 12:16)
Jitka to velmi pěkně popsala. Jinak si myslím, že nic není lepší. Záleží na dítěti. Vyzkoušejte, co bude lépe sedět. Já vybrala batoh. Pokud budete vybírat batoh, volte ten s menším množstvím kapes. Batoh nám vyhovoval víc, protože se nemusí otevírat celý ale jen kapsa, ve které něco chcete, je snáz prací.... Takže vemte dítě, ať vyzkouší, co mu lépe sedí, aktovka nebo batoh a jděte po výbavě - nepromokavé dno, výztuha zad, možnosti čištění, reflexní prvky, členitost apod.

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (20.7.2016, 9:39)
Aktovka mívá nějaký skelet a vnitřní prostor bývá dělený pod jednou klopou, kdežto batohy mají co kapsa to zip a vyztužení jen na zádech a případně dno. Ale ten rozdíl už se dnes skoro stírá a když pominu opravdu batohy (např. Dakine, Bagmaster...), tak batohy pro menší školáky bývají takové aktovkobatohy. Někde v obchodě vyzkoušejte a vyberte, co bude lépe sedět, bude pohodlné (dobré jsou i možnosti přizpůsobení např. popruhů, hrudní pás), bude vyhovovat uspořádáním, bude se vám líbit kvalita materiálu i zpracování - to je nejdůležitější, naopak není důležité, jak se to nazývá.

ODPOVĚDĚT
lucie K. (,,,) ID 46859, mimibazar.cz/luckakratochvilova (20.7.2016, 9:49)
Dekuji (Y)

ODPOVĚDĚT