SOS -zavařená cuketa- nadúroda
Ahoj holky, podusila jsem nahrubo i se slupkou nastrouhané cukety (bez ničeho), napěchovala do sklenic a zavařila. Mám zavařit po 24 hod znovu nebo se nezkazí? Nechci z toho mít srágoru. Máte zkušenost? Děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Vladimíra K. (Vladkka) ID 391546 (28.7.2016, 21:43)
A k čemu je takto nastrouhaná cuketa dobrá, nikdy jsem to neslyšela. Já jí používám do "čalamád", kde se skvěle uplatní.

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (30.7.2016, 18:15)
Taky cuketa na smetaně, cuketové zelí, případně buchta.

ODPOVĚDĚT
Marcela Č. (brusinkabrusinka) ID 380320 (29.7.2016, 7:37)
Je dobrá všude tam, kde se používá čerstvá- pod maso, do těstovin, na polévku... u nás čalamády nejdou :(

ODPOVĚDĚT