Marcela L. (mlevickova) ID 174681
Sekaná pečená v alu misce
Holky prosím poraďte, potřebuji sekanou upéct v alumisce, aby byla co nejskladnější na převoz. Ale nemám s tím zkušenosti. Misku normálně vymažu a pak tam dám maso? A jak je to s podléváním? Děkuji za všechny rady.
ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM
poslední fotografie v albu
ekniha
Tavná pistole - z Lidlu
|
KULMA
|
co pomůže na ucpané dutiny?
|
Halenka, máte některá?
|
Dunajská cyklostezka
|
Dětská kniha do čtečky
|
Chorvatsko - ubytování přímo u pláže
|
Dopis op Ježíška
|
Selfie tyč
|
FOTOKNIHA , KDE OBJEDNAT???
|
Kdy sušit tymián?
|
KNIHY PRO DÍVKU 11 LET
|
Kód ORSAY
|
Prosím o radu
|
DROGERIE Z NĚMECKA
|
danny & daddy
|
Multi slim - zkušenosti
|
muzikál Čarodějka
|
AKTOVKA BELMIL OSTRAVA
(upozornit administrátory na porušení pravidel inzerce)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE
REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem
3
komentáře
Zuzana M. (ZuzaM)
ID 37334,
mimibazar.cz/zuzam
(18.8.2016, 15:55)
Podlévat jí nemusíte, peču jí takhle běžně, ona sama pustí šťávu. Misku jen vymažte
ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5)
ID 478127 (18.8.2016, 14:38)
v Globusu prodávají syrovou v alumisce - peče se bez podlévání
ODPOVĚDĚT
Maria V. (Archeoložka)
ID 324621 (18.8.2016, 13:17)
Můžete i do srnčího hřbetu vymazat sádlem
ODPOVĚDĚT