Sekaná pečená v alu misce
Holky prosím poraďte, potřebuji sekanou upéct v alumisce, aby byla co nejskladnější na převoz. Ale nemám s tím zkušenosti. Misku normálně vymažu a pak tam dám maso? A jak je to s podléváním? Děkuji za všechny rady.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Zuzana M. (ZuzaM) ID 37334, mimibazar.cz/zuzam (18.8.2016, 15:55)
Podlévat jí nemusíte, peču jí takhle běžně, ona sama pustí šťávu. Misku jen vymažte

ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (18.8.2016, 14:38)
v Globusu prodávají syrovou v alumisce - peče se bez podlévání

ODPOVĚDĚT
Maria V. (Archeoložka) ID 324621 (18.8.2016, 13:17)
Můžete i do srnčího hřbetu vymazat sádlem :-)

ODPOVĚDĚT