HODINKY GANT
Máte někdo zkušenost s neuznanou reklamaci podotýkám vodotěsných hodinek Gant.Neuznali nám reklamaci z důvodu toho, že údajne byla pootevřena korunka, ale určitě nebyla, ale reklamaci nechcou uznat. jak pokračovat. Děkuji za rady a zkušenosti.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Eva Ř. (rimnacova) ID 29243, mimibazar.cz/rimnacova (7.10.2016, 15:47)
Mám hodinky Gant a tu samou reklamaci jako vy . První reklamace dopadla v pořádku opravili hodinky , jenže korunka se uvolnila i podruhé a to už reklamaci neuznali. Zkoušeli jsme to s právníkem , nebylo to nic platné . Nechala jsem si hodinky opravit u hodináře a jdou v pohodě , jen nejsou vodotěsný .
Hodně štěstí (Y)

ODPOVĚDĚT
Jana M. (yzys) ID 69346, mimibazar.cz/yzys (7.10.2016, 13:46)
Mám to samé vyjádření, sice jiná kvalitní značka, ale tvrdí mi to samé, nabízeli mi opravu - vyčištění, přetěsnění cena zhruba 500+ dopravné, ale firma byla seriozní a vyčistily- vysušily sklíčko a přetěsnili a neplatila jsem nic. Po tel. rozhovoru jsem jim tvdila, že se mi zdá nesmysl, abych si při plavání vytahovala ručičku- dyť by se mi hodinky zastavily a poznala bych to .... prostě slovo proti slovu ... zatím po vysušení vše funguje jak má ... (Y)

ODPOVĚDĚT