hana d. (kankalinka) ID 274098 (20.11.2016, 10:43) |
Šlehačkové cukroví Suroviny 45 dkg hladké mouky 25 dkg másla 1 šlehačka 33% moučkový cukr vanilkový cukr - na obalení Postup přípravy receptu Z mouky, másla a šlehačky zpracujeme těsto, jde to velmi dobře. Šlehačku doporučuji vyndat z ledničky těsně před zpracováním těsta, aby bylo chladné. Vyválíme plát 3-5 mm silný a vykrajujeme tvary, pečeme v předehřáté troubě cca 200°-220° zhruba 8-10 minut. Ještě teplé obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
ODPOVĚDĚT |
| Jana P. (Adélka007) ID 180605 (20.11.2016, 11:14) |
prosím kolik dáváte toho moučkového cukru?
ODPOVĚDĚT |
| | | Markéta V. (Markule) ID 11317, mimibazar.cz/markule (21.11.2016, 9:37) |
Ten cukr je jen na obalení - do těsta vůbec nepřijde
ODPOVĚDĚT |
| | Markéta V. (Markule) ID 11317, mimibazar.cz/markule (20.11.2016, 10:46) |
Děkujuuu !!! To je ono
ODPOVĚDĚT |