Iveta M. (babetta) ID 33122 (29.8.2020, 10:02) | Dnes jsem vyzkoušela recept z netu, kde stočenou vinnou klobásu dáte na 30 vteřin do hrnce s horkou vodou( už nevaříme- jen se tam klobása spaří).Vyndala jsem ji, otřela papír.útěrkou a upekla na minimum oleji a péct pomalu.Nebo ji dát do trouby, na pečící papír, také trochu omastit.Fakt nezaprskaný sporák a nepraskla
ODPOVĚDĚT |
|
| Petra B. (tonky) ID 48111, mimibazar.cz/tonky (21.12.2016, 5:53) | Kvalitní klobása by Vam prasknout neměla. Ale zkuste upéct v troubě.
ODPOVĚDĚT |
|
| Zlata J. (háčkovanéčepice) ID 352312, mimibazar.cz/hackovanecepice (20.12.2016, 23:09) | záleží na výrobci, na střívku, někdy popraská, ať děláte co děláte já ji stočím do jednoho velkého šneka, propíchnu 2 špejlemi, opeču na trošce oleje a podlévám bílým vínem
ODPOVĚDĚT |
|
| Marta K. (marslavkar) ID 133904 (20.12.2016, 22:04) | Smotám na šneky, dám na pečící papír do trouby, posypu grilovacím kořením a peču cca na 170 stupňů. Nepamatuji si, že by někdy praskla.
ODPOVĚDĚT |
|
| Marcela L. (hvezdamodra) ID 38210, mimibazar.cz/hvezdamodra (20.12.2016, 20:20) | UDELÁM ŠNEKA A KLASICKÝ TROJOBAL,NIKDY NEPRASKLA
ODPOVĚDĚT |
|
Jana P. (jana7490) ID 67202 (20.12.2016, 19:18) | Podle mě také velmi záleží na tom, co je to za klobásu. Některá praskne ať děláte co děláte.
ODPOVĚDĚT |
|
| Michaela J. (Beatík) ID 566032, mimibazar.cz/beatik (20.12.2016, 19:17) | Stočím do šneka, propíchnu špejlí, obalím v hl.mouce a osmažím. Nikdy mi nepraskla.
ODPOVĚDĚT |
|
| Eva F. (Adélka+Terezka) ID 24072 (20.12.2016, 16:38) | nikdy mi nepraskla, peču na pánvi, buď šneka, nebo klasicky nožky, někdy obalím v mouce někdy ne, peču pomaleji
ODPOVĚDĚT |
|
| Markéta T. (Marketom) ID 246244, mimibazar.cz/marketom (20.12.2016, 12:34) | já pouze obalím v hl. mouce a hodím na pánev s máslem....jako přílohu dáváme na kousky nakrájený pomeranč a pečivo
ODPOVĚDĚT |
|
Jana N. (Aaurinko) ID 346587 (20.12.2016, 12:26) | Neobalujeme, jen pomalu pečeme na másle v troubě.
ODPOVĚDĚT |
|
| Radka P. (RadoušP) ID 237793, mimibazar.cz/radousp (20.12.2016, 8:45) | Taky neobaluji, jen smotám šneky na plech, lehce posypu strouhankou a pozvolna peču. I na pánvi jde o to, že se nesmí smažit prudce, ale pomalu, pak nepopraská
ODPOVĚDĚT |
|
| michaela p. (klokánek) ID 337658, mimibazar.cz/klokanek (20.12.2016, 7:42) | já ji dělám jen na pánvičce smotám do šneka propíchnu špejlí , lehce oleje a nikdy mi nepraskla
ODPOVĚDĚT |
|
| Petra S. (Pett) ID 16541, mimibazar.cz/petts (20.12.2016, 7:08) | Spařím v horké vodě a pak peču v troubě velmi pozvolna, to zamezí praskání.
ODPOVĚDĚT |
|
veronika t. (veja1) ID 248979, mimibazar.cz/veja1 (20.12.2016, 6:44) | já ji jen smotám, propíchnu špejlí a hodím na olej -neobaluju, takhle nám chutná a nikdy nepraskla
ODPOVĚDĚT |
|
| Jarka S. (pupuša) ID 91897 (20.12.2016, 6:30) | Stočím do šneka a obalím jako řízek. Smažím pomalu. Nebo stočím do šneka, dám do pekáčku pokrajené máslo, na to položím klobásu a peču taky pomalu. Nepraská.
ODPOVĚDĚT |
|
Radomíra R. (Brůs) ID 146328, mimibazar.cz/Rakuska (20.12.2016, 6:30) | Nam to nechutba. Delam ji jen na Stedry den (zvyk). Umotam kolecka a obalim.
ODPOVĚDĚT |
|