| dana n. (danca60) ID 403468 (20.12.2016, 14:34) |
Já dělám trubičky -není to teda úplně marcipán, ale taková potahovací hmota ze suš. mléka, ale namotám je, nechám přes noc uschnout a plním krémem. Jedno z nejoblíbenějších cukroví
ODPOVĚDĚT |
| | Jitka M. (mikitka5) ID 160484 (20.12.2016, 16:13) |
Dano, a neztvrdne to? Myslím ta potahovací hmota, já ji taky dělávám ze sušeného mléka, ale mám pocit, že to hodně vysychá poléváte to pak ještě čokoládou nebo jen tak nasucho? A jaký krém do toho dáváte?
ODPOVĚDĚT |
| | | dana n. (danca60) ID 403468 (20.12.2016, 17:42) |
Právě že to ztvrdne, ale pak dám krém - jakýkoli, většinou karamelový, nebo klasiku vanilkový vařený... tím krémem to zvláční a je to moc dobré - právě před chvílí jsem plnila, Klidně bych je pocákala nebo namočila do čokolády, ale ta je u nás nežádoucí - ta prý cukroví kazí
ODPOVĚDĚT |
| | | | Jitka M. (mikitka5) ID 160484 (20.12.2016, 18:51) |
výborně, mně tu právě kus zbyl z kávových zrn a přemýšlela jsem, jestli jim ho nechat sežrat jen tak nebo co s ním, tak to vyzkouším děkuju
ODPOVĚDĚT |
| | | | | dana n. (danca60) ID 403468 (21.12.2016, 15:11) |
tak ať chutná
ODPOVĚDĚT |