Moje pečení
Kváskové uzlíky s parmazánem ... křupavé a dobré
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Renata C. (sara11c) ID 547856 (30.12.2016, 20:42)
(Y)

ODPOVĚDĚT
Barbora J. (Baika) ID 353700 (30.12.2016, 19:36)
(Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Jitka M. (mikitka5) ID 160484 (30.12.2016, 19:30)
:-o máš to všechno nádherné, hned bych se zakousla a všecko ti to sežrala (Y) podle čeho pečeš? z nějaké knížky nebo stahuješ a zkoušíš recepty náhodně z netu?

ODPOVĚDĚT
Eva Š. (Evasma) ID 28406, mimibazar.cz/evasma (30.12.2016, 19:48)
I knihy i z netu. Já Teda miluji Žitny chleba, ale péct ho ve formě není výzva. Ale už 60% žito v nadýchaném bochniku mne jde.

ODPOVĚDĚT