Vaše tipy na přípravu těst, jaké rychlosti, háky..
Mám tento nový robot, uvítala bych vaše postřehy, jak připravujete těsta - které těsto jakou metlou, čím br.kaši, na jaké rychlosti, naházíte vše dohromady, nebo zašleháváte postupně....
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Marcela H. (hromadkova3) ID 405380 (25.1.2017, 14:00)
přesně jak píše paní Jana. Já jsem ho dostala jako dárek a když jsem ho viděla, tak moje první myšlenka byla : "no nazdar, další krám do baráku, kam já to dám". Pak jsem vyzkoušela a už jsem ho nikam neuklidila. Nepoužívvám sice každý den, ale používám často a zůstal na lince v pohotovosti.

ODPOVĚDĚT
jana b. (maršmeloun) ID 406290 (25.1.2017, 14:57)
Marcel takový krasavec musí být na lince (smich)já ho opravdu používám hodně |:o)mám ho čtyři roky a jede pomalu každý den (H)hodně peču tak se chudák nezastaví (Y)

ODPOVĚDĚT
Kamila P. (Kamis1) ID 218404 (25.1.2017, 13:09)
Asi bych si přečetla návod :-$

ODPOVĚDĚT
Alena J. (Aaalenkaaa) ID 3645 (25.1.2017, 16:26)
tak to jsem samozřejmě udělala...rada nad zlato.... :-$

ODPOVĚDĚT
jana b. (maršmeloun) ID 406290 (25.1.2017, 14:58)
Tak vždy je lepší osobní zkušenost :-$

ODPOVĚDĚT
Alena J. (Aaalenkaaa) ID 3645 (25.1.2017, 11:16)
A některou ochotnou pekařku bych moc poprosila o přesný postup přípravy kynutého těsta........to jsem vždycky dělala jenom v pekárně, ta se mi ale rozbila, tak chci zkusit v robotu.....co jak přidávat, kvásek, jak dlouho míchat, jak kynout....prostě celkově (*)

ODPOVĚDĚT
jana b. (maršmeloun) ID 406290 (25.1.2017, 12:15)
Alenko grtatuluji ke koupi ,-)mám ten samý a je naprosto dokonalý (Y) kynuté dělám že zvlášť kvásek a potom už vše dohromady a míchám hákem, litá těsta vše najednou a používat to K nebo tu metlu (Y). Pomazánky K a snich metlou i šlehačkou |:o)u nás jede pomalu každý den a jsem maximálně spokojená (L)

ODPOVĚDĚT