Pomalý hrnec
Prosím, kdo máte zkušenosti s pomalým hrncem, jakou máte značku?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 14 komentářů
Jitka S. (jitulinaja) ID 303510 (17.2.2017, 18:40)
Mám Morphy Richards a nedám na něj dopustit. Mám s dělenou nádobou, takže dělám polévku a hlavní chod najednou - jen je nevýhoda, že pak musím vybrat naběračkou, ale už jsem to vychytala a neměnila bych.

ODPOVĚDĚT
Martina T. (martinato) ID 172267, mimibazar.cz/martinato (17.2.2017, 16:20)
mám z Lidlu (na podzim za 699 Kč), minulý týden ve výprodeji v některých městech za polovinu tuším....
je to výborný pomocník, jsem z něj nadšená i když se nedá dát do trouby (např. na dopečení kůrčičky)

ODPOVĚDĚT
Iva Č. (capice123) ID 407546 (17.2.2017, 11:28)
my máme s mamkou obyč Russell Hobbs, protože jsme nevěděly, co si od hrnce slibovat. Jsem za něj vděčná, hlavně teď na mateřské. Maso už skoro jinak nedělám. Dělám v něm všechny druhy, kuřecí, krůtí stehna, vepřové (plec, bok, koleno...), hovězí, mleté, omáčky (svíčková, houbová, játrová...), zeleninu (brambory, mrkev, brokolice,kukuřice). Jen tam naházím ingredience (na omáčku popráším hl. moukou) a zapnu. Většinou na 4 hod. 2. st, ale některému masu stačí méně. Ráno zapnu, na oběd hotovo, nebo přes noc na 8 hod. při 1. st. Maso je chuťově výborné, přítel taky říká, že je to lepší než ze sporáku. Je-li třeba kůrčička, např. na stehnech nebo sekané, je možné poté vložit na chvíli do trouby. Za nás super. Jede několikrát týdně už přes rok a stále drží, i když je obyč. (clamp)

ODPOVĚDĚT
Sylvie P. (pevna) ID 36376, mimibazar.cz/pevna (17.2.2017, 9:51)
Mám přesně ten co máte na obrázku a po pravdě z mého pohledu to až taková pecka není. Další křáp do baráku. Aby bylo maso opravdu měkké musí se dělat hodně dlouho. Min. 6 hodin, pokud máte větší kus hovězího nebo třeba husu tak i10 hodin. Takže je nutné ho zapnout přes noc, ale mě hodně vadí když ráno vstanu a celým domem mi to jídlo čáchne. Zvedá se mi z toho žaludek, je to fakt hodně silná " vůně". Maso je z něj krásně měkoučké, ale to Vám udělá i kvalitní papiňák za hodinu. Maso je jako by dušené, takže pokud chcete aby mělo kůrku, tak ho pak musíte ještě dá dopéct do trouby. Sice ho používám, ale za mne žádný zázrak.

ODPOVĚDĚT
Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (16.2.2017, 22:10)
Mám ho od Vánoc, obyčejný Silvercrest z Lidlu a kupovali jsme ho i tchýni a obě jsme nadšené..... Už vařím z 90% jen v něm, včera rozlétané ptáčky, jinak už jsem vařila: hovězí guláš, segedín, pečenou kachnu, králíka, krkovici, vařený bůček, krůtí stehna - opravdu výborné, skvěle jídlo dochucené,šťavnaté a ty polévky -vývary.... bezkonkurenční... Uvidíme, jak dlouho vydrží, ale za nás (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Mirka S. (banker) ID 212161 (16.2.2017, 20:53)
Mám crock_pot keramika i do trouby super ušetří spoustu času

ODPOVĚDĚT
Vera N. (Vera N) ID 136348 (16.2.2017, 20:31)
Měla jsem Crock-Pot a poté, co by oprava stála víc jak nový mám ETU. Jinak jídlo z něj je jedna báseň.

ODPOVĚDĚT
Lenka S. (lenunada) ID 469382, mimibazar.cz/lenunada (16.2.2017, 20:08)
mám a vřele doporučuji, Kenwood, ale značku bych až tak neřešila, jde o ten proces, dobrý je časovač a nádoba, která je vhodná i do trouby a na sporák, to já nemám, ale nijak extra nepostrádám. Akorát třeba základ + zarestovat maso musíte zvlášť, pak teprve dát do hrnce a pomalit. To samé s kůrčičkou, třeba u drůbeže. Ale hovězí vývar, který se táhne celou noc v pomalém hrnci je například s papiňákem pro mě nesrovnatelný, je to paráda. síla.
....to samé boloňská omáčka na těstoviny, svíčková, pečené koleno, králík......a dál si přijdete na své recepty.

ODPOVĚDĚT
Irma H. (amria) ID 359207 (16.2.2017, 19:11)
CROCK-POT (Y) asi 9 let +malý tesco PH

ODPOVĚDĚT
Jana R. (Jaňulka87) ID 207477 (16.2.2017, 19:02)
Mám taky Crock-Pot (F) Super věc (Y)
Jen bych doporučovala vybrat nějaký, ze kterého se dá vnitřní nádoba vyndat a dát do trouby nebo na sporák, u toho mého to jde a je to velká výhoda (F)

ODPOVĚDĚT
Alena V. (Vidy) ID 403512 (16.2.2017, 19:07)
Za me (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Marcela N. (merymery) ID 115630 (16.2.2017, 18:56)
mám Bionaire, zkušenosti ty nejlepší.

ODPOVĚDĚT
Danuše K. (dakram1) ID 267596 (16.2.2017, 18:55)
Já mám ten nejlevnější z AUKRA...a jsem nadšena. Veškeré maso , které se dusí osmahnu na cibulce a pak dám do pomalého hrnce. Když chci maso se zeleninou, tak tu přidávám asi v půlce vaření. Opravdu je to pomalý hrnec a celý byt krásně provoní. Zahušťuji škrobem na tmavá masa.

ODPOVĚDĚT
Věra H. (kosina) ID 1671, mimibazar.cz/kosina (16.2.2017, 18:54)
Mám Crock-Pot už nějaký rok a je super,koupila jsem si ho po tom,co mi vybouchnul papiňák ,-) hovězí vývary,omáčky,bezkonkurenční (F)

ODPOVĚDĚT
Katka B. (kremilek) ID 2451, mimibazar.cz/katkab (16.2.2017, 18:32)
Mám značku Tefal Mijot a neumím si bez něj vaření už představit. Hovězí je super. Vyměnila jsem ho za papiňák. (Y)

ODPOVĚDĚT