Maminky mám doma hodně másla. Potřebuji ho spotřebovat, tak bych nejradši upekla nějakou buchtu. Když je v receptu olej, mohu místo toho dát máslo anebo ne? A ve stejném množství? Děkuji
| Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (25.2.2017, 18:31) | Máslo šoupněte do mrazáku. Lze ho použít místo oleje, pečivo je pak lepší chuťově.
ODPOVĚDĚT |
|
| Olga B. (Michellinka) ID 169408, mimibazar.cz/michellinka (23.2.2017, 23:12) | Taky dávám máslo běžně do mrazáku.
ODPOVĚDĚT |
|
| S B. (kontrola3) ID 200465, mimibazar.cz/0 (23.2.2017, 20:46) | Mrazím Pokud dochází to co mám v lednici, vytáhnu do lednice rovnou další z mražáku
ODPOVĚDĚT |
|
| Hana P. (poupe) ID 69630, mimibazar.cz/poupe (23.2.2017, 19:49) | Prepusťte ho, pak je skvělé na smažení.
ODPOVĚDĚT |
|
| Marcela D. (pinteta) ID 201607, mimibazar.cz/pinteta (23.2.2017, 19:02) | Děkuji vám všem Udělám bábovku a zbytek zamrazím - to mě nenapadlo
ODPOVĚDĚT |
|
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 24072 (23.2.2017, 15:33) | dejte ho zamrazit
ODPOVĚDĚT |
|
|
jarka N. (sympatie) ID 55978 (23.2.2017, 14:59) | Zamrazit, pak je jak čerstvé!
ODPOVĚDĚT |
|
Maria V. (Archeoložka) ID 324621 (23.2.2017, 14:51) | Dejte do mrazáku
ODPOVĚDĚT |
|
Silvie J. (janeckula) ID 73679, mimibazar.cz/janeckula (23.2.2017, 14:21) | kostka másla, tvaroh a mouka, vše 250g. Je to takové univerzál těsto, jako listové
ODPOVĚDĚT |
| | Martina V. (Aliga) ID 10256, mimibazar.cz/aliga (24.2.2017, 21:22) |
a udelat z toho mini satecky plnene kouskem jablka a cele to potom obalit v cukru ...
ODPOVĚDĚT |
|
| Lucie V. (Zmolda) ID 187052, mimibazar.cz/zmolda (23.2.2017, 14:20) | Stejné množství, jen nechat povolit. Jestli ho máte opravdu hodně, tak zamrazit.
ODPOVĚDĚT |
|
Dana P. (DanušaP) ID 238115 (23.2.2017, 14:12) | můžete, jen ho nechte rozpustit, aby bylo tekuté a přidám tip na bábovku jedné mé tety: asi 5 -6 vajec, kolik váží vejce, tolik másla, cukru a polohrubé mouky, z bílků sníh, žloutky vyšlehat s cukrem, přidat máslo, mouku a nakonec sníh...peče se asi hodinu na 180 (podle trouby) a je to bašta
ODPOVĚDĚT |
|
| Lucie H. (xstol04) ID 420709, mimibazar.cz/xstol04 (23.2.2017, 14:10) | Určitě můžete... já to dělám obráceně, máslo nemůžeme, takže všude používám olej ve stejném množství...
ODPOVĚDĚT |
|
| Marcela D. (pinteta) ID 201607, mimibazar.cz/pinteta (23.2.2017, 14:05) | Případně budu ráda za nějaký tip na dobrou buchtu
ODPOVĚDĚT |
| | jana b. (maršmeloun) ID 406290 (23.2.2017, 14:38) |
Marcel klidně můžete máslo zamrazit jen tak nebo já dělám bylinkové nechám pro pokojové teplotě přidám sůl různé bylinky nebo například jen česnek udělám váleček dám do alobalu a šup do mrazáku výborné na brambory nebo kuřecí plátek
ODPOVĚDĚT |
| | Zdenka M. (Z123) ID 535748 (23.2.2017, 19:36) |
Udělejte přepuštěné máslo Ghí -má výrazný posilující vliv na organismus.
ODPOVĚDĚT |
|