Máslo
Maminky mám doma hodně másla. Potřebuji ho spotřebovat, tak bych nejradši upekla nějakou buchtu. Když je v receptu olej, mohu místo toho dát máslo anebo ne? A ve stejném množství? Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 18 komentářů
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (25.2.2017, 18:31)
Máslo šoupněte do mrazáku. Lze ho použít místo oleje, pečivo je pak lepší chuťově.

ODPOVĚDĚT
Olga B. (Michellinka) ID 169408, mimibazar.cz/michellinka (23.2.2017, 23:12)
Taky dávám máslo běžně do mrazáku.

ODPOVĚDĚT
S B. (kontrola3) ID 200465, mimibazar.cz/0 (23.2.2017, 20:46)
Mrazím :-) Pokud dochází to co mám v lednici, vytáhnu do lednice rovnou další z mražáku (Y)

ODPOVĚDĚT
Hana P. (poupe) ID 69630, mimibazar.cz/poupe (23.2.2017, 19:49)
Prepusťte ho, pak je skvělé na smažení.

ODPOVĚDĚT
Marcela D. (pinteta) ID 201607, mimibazar.cz/pinteta (23.2.2017, 19:02)
Děkuji vám všem (Y)
Udělám bábovku a zbytek zamrazím - to mě nenapadlo ,-)

ODPOVĚDĚT
Eva F. (Adélka+Terezka) ID 24072 (23.2.2017, 15:33)
dejte ho zamrazit (Y)

ODPOVĚDĚT
Petra K. (petromila2) ID 248669, mimibazar.cz/petromila2 (23.2.2017, 15:23)
zamrazit.

ODPOVĚDĚT
jarka N. (sympatie) ID 55978 (23.2.2017, 14:59)
Zamrazit, pak je jak čerstvé!

ODPOVĚDĚT
Maria V. (Archeoložka) ID 324621 (23.2.2017, 14:51)
Dejte do mrazáku (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Silvie J. (janeckula) ID 73679, mimibazar.cz/janeckula (23.2.2017, 14:21)
kostka másla, tvaroh a mouka, vše 250g. Je to takové univerzál těsto, jako listové

ODPOVĚDĚT
Martina V. (Aliga) ID 10256, mimibazar.cz/aliga (24.2.2017, 21:22)
a udelat z toho mini satecky plnene kouskem jablka a cele to potom obalit v cukru ... |:o)

ODPOVĚDĚT
Lucie V. (Zmolda) ID 187052, mimibazar.cz/zmolda (23.2.2017, 14:20)
Stejné množství, jen nechat povolit. Jestli ho máte opravdu hodně, tak zamrazit.

ODPOVĚDĚT
Dana P. (DanušaP) ID 238115 (23.2.2017, 14:12)
můžete, jen ho nechte rozpustit, aby bylo tekuté
a přidám tip na bábovku jedné mé tety:
asi 5 -6 vajec, kolik váží vejce, tolik másla, cukru a polohrubé mouky, z bílků sníh, žloutky vyšlehat s cukrem, přidat máslo, mouku a nakonec sníh...peče se asi hodinu na 180 (podle trouby) a je to bašta

ODPOVĚDĚT
Marcela D. (pinteta) ID 201607, mimibazar.cz/pinteta (23.2.2017, 19:01)
Děkuji :-)

ODPOVĚDĚT
Lucie H. (xstol04) ID 420709, mimibazar.cz/xstol04 (23.2.2017, 14:10)
Určitě můžete... já to dělám obráceně, máslo nemůžeme, takže všude používám olej ve stejném množství...

ODPOVĚDĚT
Marcela D. (pinteta) ID 201607, mimibazar.cz/pinteta (23.2.2017, 14:05)
Případně budu ráda za nějaký tip na dobrou buchtu :-$

ODPOVĚDĚT
jana b. (maršmeloun) ID 406290 (23.2.2017, 14:38)
Marcel klidně můžete máslo zamrazit jen tak nebo já dělám bylinkové nechám pro pokojové teplotě přidám sůl různé bylinky nebo například jen česnek udělám váleček dám do alobalu a šup do mrazáku (Y) výborné na brambory nebo kuřecí plátek |:o)

ODPOVĚDĚT
Zdenka M. (Z123) ID 535748 (23.2.2017, 19:36)
Udělejte přepuštěné máslo Ghí -má výrazný posilující vliv na organismus.

ODPOVĚDĚT