Dostala jsem jí před 7lety...a používám jen na zadělávání těst a marmelády...výborný pomocník (naházíte, jdete pryč a přijdete když máte hotové nadýchané těsto......) Pokud jsem v ní párkrát upekla chleba, tak nám to nechutnalo... Milujeme "slunečnicové kostky" a jiné semínkové šílenosti z obchodu, ale z pekárny nám nechutnalo ...možná špatný recept,, nebo program...nevím...
Peču, chleba, dělám veškerá kynutá těsta (včetně knedlíků)...dělám marmelády a džemy a škvarky..tu jsou...Stále ji ofukuji...aby se u nás měla dobře...
Pekoška je nejlepší kámoška. Není to tom patlat každý den rohlíky nebo v pekárně péct chleba (z pekárny je hnusnej ). Ale je to o přípravě těsta. Naházíte suroviny a pekoška odmaká místo vás. Těsta na buchty, vánočku, knedlíky, koláče atd. Ale stejně ak v ní uděláte marmeládu, upečete šunkofleky a spoustu dalšího.
Za mě když už chleba, tak pekoška uhněte a vykyne a klasická trouba upeče.