Nakličovací miska
Používáte? Nebo používáte jiný druh. Poraďte, prosím. Děkuji!!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Pavlína K. (pavla123) ID 140826 (30.3.2017, 14:32)
Mám nakličovací třípatrovou misku kupovanou ve zdravé výživě a jsem spokojená. Jsou to 4 průhledné kulaté nádoby na sobě a nahoře poklička. Do spodní misky protíká voda, ve 3 miskách zrní. U té nahlé zavařovačky bych se obávala plísně - jak je to namačkané na sobě, u cedníku to zas musí vysychat.

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (26.3.2017, 20:00)
Zkuste klíčení ve tmě pod tlakem, klíčky jsou mnohem kvalitnější (Y)

ODPOVĚDĚT
Eva K. (Avelka1) ID 238553 (31.3.2017, 16:58)
Táni, ve tmě - tomu rozumím, ale pod tlakem? *-) Jak to mám udělat? (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (3.4.2017, 14:36)
http://www.brydova.cz/2015/03/10/kliceni-ve-tme-a-pod-tlakem/ (hello)

ODPOVĚDĚT
Eva K. (Avelka1) ID 238553 (3.4.2017, 19:05)
Jééé super!! Děkuji. To určitě zkusím (Y) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (upraveno 26.3.2017, 9:23)
Já jsem jí měla a moc mi nevyhovovala a ani se mi to moc na pohled nelíbilo, jak je spodek průhledný. Používám tohle www.peceni-vareni.cz/fotky45091/fotos/_vyr_254Klicici-miska.jpg . Je to ale spíš jen na semínka jako řeřicha, ředkvička..... Na luštěniny (např. na mungo) je lepší používat sklenici - používám tuhle www.richbarf.cz/image/cache/data/doplnky-stravy/sklenice-500x500.JPG .
Ale jak už psali dole, jestli to chcete spíš jen na vyzkoušení, tak se dá klíčit ve všem možném (když si zadáte do google, tak vám vyjede spousta tipů) a teprve pak zvážit investici podle toho, jak se to u vás ujme.

ODPOVĚDĚT
Eva K. (Avelka1) ID 238553 (31.3.2017, 16:59)
Já to právě ještě nikdy nedělala. Tak se mi honem nechce moc investovat. Zkusím to sítko :-$ (F)

ODPOVĚDĚT
Šárka W. (šarik3) ID 165278 (26.3.2017, 7:53)
Já mám ořezanou spodní část od pet láhve, dole jsem udělala rozžhavenou jehlicí asi 15 otvorů. Každý den musíte proplachovat aspoň dva krát, nejraději mám mungo. Přidávám jako vložku do polévek, už nevařit, na pomazánky, do salátů, smíchám se zeleninou třeba s těstovinami, rýží, jáhlami. rýžovými nudlemi, apod. (L)

ODPOVĚDĚT
Eva K. (Avelka1) ID 238553 (31.3.2017, 17:00)
Šárko, mungo už jsem si také koupila. Zkusím sítko a i tu lahev. Já to právě ještě nikdy nezkoušela, tak uvidím, jak se zadaří ,-) (F) (L)

ODPOVĚDĚT
Dobromila B. (Dobra) ID 49652 (25.3.2017, 21:32)
Používám napařovací nádobu do mikrovlnky, bez poklopu.

ODPOVĚDĚT
Kateřina V. (katuv) ID 343987 (25.3.2017, 19:34)
Hi hi, klicim jen na plastovém cedniku ,-)

ODPOVĚDĚT
Eva K. (Avelka1) ID 238553 (25.3.2017, 19:48)
To mě nenapadlo *-) ,-) asi to zkusím (Y)

ODPOVĚDĚT
Kateřina V. (katuv) ID 343987 (25.3.2017, 20:44)
Pokud ještě nevíte jak moc budete klíčit, je možná zbytečné kupovat klíčící misku...tak jsem si to řekla i já a zatím ji vážně nepotřebuji. Klíčím si hlavně čočku.

ODPOVĚDĚT
Eva K. (Avelka1) ID 238553 (31.3.2017, 17:02)
To já právě ještě úplně nevím, jak moc ,-) zkusím mungo a asi i tu čočku. Zkusím sítko a asi i tu PET lahev a uvidím, co z toho "vyleze" :-$ (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Lucie Č. (kracmerka) ID 1453 (26.3.2017, 7:16)
dobrý den, také uvazuji, že bych začala s nakličováním některých luštěnin...ale vůbec nevím jak je potom zužitkovat, poradíte co s nimi nějaký konkrétní recept...hláška do salátů mi moc nepomáhá:o))) díky

ODPOVĚDĚT