| Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (11.4.2017, 18:08) |
Já bych vám radila projít nějaké diskuze a počíst si a pak si vybrat podle svých potřeb a preferencí - třeba tady je informací dost http://domacipekarny.dama.cz/ On každý preferuje něco jiného. Třeba dole vám paní píše hlavně dva háky, já to mám tak, že hlavně ne dva háky - zbytečně děravý chléb, nemožnost udělat malý bochníček, čím víc převodů tím větší šance na poruchu, taky zabírá mnohem víc místa na lince. Pak taky kouknout na zkušenosti se značkou, projít recenze třeba na Heuréce - i když je to kus od kusu, tak přece jen některé značky se vyznačují vyšší poruchovostí a olupováním teflonu víc než jiné. A něco z osobní zkušenosti - já mám Panasonic SD 2500 a jsem s ní naprosto spokojená (je prakticky v denním provozu asi 5 let, ale hlavně těsta, peče se v ní tak 1x do měsíce), moji rodiče 2x reklamovali Etu Siestu (olupování teflonu).
ODPOVĚDĚT |