Na pouť
Pařížské věnečky, tyčky
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Ivana N. (spero) ID 143473 (28.4.2017, 17:27)
Nádherné (Y) (Y) (Y) (Y) ty přímo lákají k zakousnutí (zajic)

ODPOVĚDĚT
Alena P. (krišon) ID 231624 (27.4.2017, 17:01)
Ty miluju a máš je jak z naší cukrárny (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
jarka N. (sympatie) ID 55978 (27.4.2017, 18:34)
Díky (F)

ODPOVĚDĚT
Eva P. (plamenek) ID 222118 (27.4.2017, 16:48)
Máš je moc krásné. Musím vyloupat nějaké ořechy, dost je používám do všeho.

ODPOVĚDĚT
NAĎA J. (nada.ja) ID 250153 (27.4.2017, 10:48)
(Y) (Y) (Y) receptík by nebyl , máte je krásné :-$ :-$ :-$

ODPOVĚDĚT
jarka N. (sympatie) ID 55978 (27.4.2017, 16:30)
Tady je:
Těsto: 1 vajíčko, 10 dkg mletých vlašských ořechů, 10 dkg cukr moučka, 1 pol.lžíce hl.mouky. Všechno smíchat, dát do zdobícího sáčku (bez trubičky, jen s ustřiženým rohem) a na pečící papír stříkat tvary. Péct na 150 tak 15 min. Tvary se zvětší, jakoby rozplácnou. Chce si to na pár kouskách vyzkoušet, z papíru sundat vlažné, jinak se lámou. Ztvrdnou, ale jak se na ně nastříká krém, zvláční.
Krém: celé vajíčko + 5 dkg cukru krupice šlehat ve vodní lázni do zbohatnutí (trvá to dost dlouho, odhadem​ 20 min. Pak jsem zašlehala kakao. Po zchladnutí zašlehat do 8 dkg másla, to si předem také našleháme. Ale krém je jedno jaký, klidně i pudinkový. Co komu vyhovuje. Trubičkou nastříkat na korpusy, nechat vychladnout, čím chladnější, tím lepší, a máčet v čokoládě.

ODPOVĚDĚT