| Monika P. (BRAVO) ID 113874, mimibazar.cz/bravo (23.5.2017, 13:33) |
Ségra žila několik let s vietnamcem a jasmínovou rýži dělali v nějakém takovém tom jejich rýžovaru pořád a byla to nejlepší rýže, jakou jsem kdy jedla - zásada je, že musíte rýži propláchnout napřed hodně teplou a pak studenou vodou tak dlouho, dokud z ní teče bílá voda. Pak dát dělat, jen do vody, bez ničeho jiného. Já ji tedy mám raději na cibulce, ale princip je stejný, než ji dám na cibulku osmažit tak taky proplachuji a pak dělám v MT. Nikdy se mi nerozvařila. Samozřejmě, pokud budete chtít s příchutím, můžete přidat cokoliv, ale už to nebude ta typická jasmínová chuť. Dle mého je zbytečné tuto rýži čímkoliv kazit. Na to stačí obyčejná dlouhozrnná. Ale to je na Vás
ODPOVĚDĚT |