Sterilování okurek
maminky pls, zavařujete některá okurky na cca 5min. při 80 st.? Já vždy na 80 st.ale 15 min. a není to ono. Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 11 komentářů
Pavlina K. (Paluna) ID 283192 (2.6.2017, 23:57)
Dělám 5-10 minut a jsou výborné, křupavé, sbírám spíš menší okurky...

ODPOVĚDĚT
Šárka K. (SarinaK) ID 85772 (1.6.2017, 11:35)
zavařuju okurky v myčce. Jsou křupavé, nejsou rozblemcané.

ODPOVĚDĚT
Anna S. (Ela z Frelu) ID 1311, mimibazar.cz/ElazFrelu (1.6.2017, 9:24)
10minut na 80°

ODPOVĚDĚT
Dagmar Ž. (emilek :-)) ID 144259, mimibazar.cz/emilekzadnik (1.6.2017, 9:01)
Steriluju taky při 80°C a nechávám tak slabých 15 minut, pak hned chladím (Y) loňské byly božské a to jsem se s nima právě vůbec nemazala, to byly moje vůbec nejodfláklejší okurky a přirom nejlepší ,-)

ODPOVĚDĚT
milka d. (milka1m1) ID 489624 (1.6.2017, 8:12)
Ja davam na 80 asi 7minut.Kdyz jsem je delala dele,byly jako blato.

ODPOVĚDĚT
Jitka H. (Jessie109) ID 426673 (31.5.2017, 22:20)
Zavářím na 75 a na 7 min. Pak otočím dnen vzhůru a nechám tak do schladnutí. Okurky jsou krásně křupavé a nikdy se mi nezkazily.

ODPOVĚDĚT
Vladimíra N. (wladka) ID 140634 (31.5.2017, 21:21)
na 100 st. 6minut

ODPOVĚDĚT
Radka T. (Radulína 1) ID 260780 (31.5.2017, 21:22)
A jsou tedy křupavé, že (L)

ODPOVĚDĚT
jarka N. (sympatie) ID 55978 (31.5.2017, 20:58)
Já je nechám tak 10 min. , vyndám a okamžitě zchladím​. Jsou křupavé.

ODPOVĚDĚT
Radka T. (Radulína 1) ID 260780 (31.5.2017, 21:23)
:-)

ODPOVĚDĚT
Renáta K. (Kudrnka) ID 440249 (31.5.2017, 20:50)
Zavařují jen v myčce. Jinak zavařovat neumím ,-) (smich) (hello)

ODPOVĚDĚT
Veronika Š. (dzina) ID 52773, mimibazar.cz/veronikasilarova (1.6.2017, 11:36)
Také, projedu myčkou a jsou výborné.

ODPOVĚDĚT
Renáta K. (Kudrnka) ID 440249 (2.6.2017, 8:02)
Přesně tak zavařují i kompoty,dýni atd. (Y) (F)

ODPOVĚDĚT
Radka T. (Radulína 1) ID 260780 (31.5.2017, 21:21)
,-) (hello)

ODPOVĚDĚT
jarmila š. (jarla) ID 263223 (31.5.2017, 20:37)
Není to ono-proč? Máte je měkké nebo jak je to myšleno?

ODPOVĚDĚT
Radka T. (Radulína 1) ID 260780 (31.5.2017, 21:21)
Mám výborný nálev a při steril.na 20 min. při 80 st. nejsou úplně křupavé. Myslím, že zde jsem vloni v poradně četla, že stačí právě těch cca 5 minut a jsou (Y).

ODPOVĚDĚT
jarmila š. (jarla) ID 263223 (1.6.2017, 5:23)
tak nechte míň,než 20,já nezavařuji protože mamka toho dělá vždycky hafo,tak dostáváme od ní,ta tuším zavařuje 10-15 minut a jsou nádherně křupavé

ODPOVĚDĚT
Zdeňka M. (minie59) ID 51224 (31.5.2017, 20:32)
Nálev do sklenic dáváme studený a 20 minut na 80 st. C. Okurky jsou akorát.

ODPOVĚDĚT
Radka T. (Radulína 1) ID 260780 (31.5.2017, 21:23)
:-)

ODPOVĚDĚT