Ventilační trubička do uší
Synovi dnes daly ventilační trubičku do levého ouška, kdo má zkušenosti, jak myjete vlasy, jaká jsou omezení, jak a kdy vyndávaly? Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Šárka Š. (skvorec) ID 110669, mimibazar.cz/skvorec (10.6.2017, 21:50)
Syn měl ve 2.třídě, po 4m vypadla a už se více neřešilo.Sluch se zlepšil rapidně, zároveň mu tedy vzali i nosní mandli.Chodil i na plavání, měl jen klasickou koupací čepici a stačilo to.

ODPOVĚDĚT
Jitka S. (desty) ID 54, mimibazar.cz/jitkas (10.6.2017, 11:06)
Jani, syn měl v bou uších a to pár let - vždy jsme zopakovali proceduru, když mu vypadly.
Zvládli jsme nejen vlasy, ale i dovolené u moře. Nepotápěl se :-) ale měl špunty do uší (koupíte v lékárně), zkoušela jsem i vatu obalenou krémem, ale moc práce - špunty jsou rychlejší. K tomu nosil čelenku z neoprenu - má takové jako výkroje - přes uši dobře přiléhá. Tu měl jako pojistku,kdy špunty náhodou....a nechtěla jsem dávat po zkušenostech koupací čepici - moc se pařil a nebylo to příjemné. čelenka OK. V době kdy jsme to řešili mu bylo 3-5let. (F)

ODPOVĚDĚT
Irena K. (Klaudovka) ID 147659, mimibazar.cz/kaloudova (10.6.2017, 10:08)
Syn měl v obou uších.Na mytí vlasů jsme dávali špunty do uší,v létě se pro jistotu v bazénech nekoupal vůbec.Měli jsme štěstí - vloni nebylo léto nic moc.Mudr nám říkal,že mytí vlasů nevadí,když se nelehá do vody,ale já jsem stejně měla strach.Po roce mu je vyndali normálně na křesle,ani o tom nevěděl,ale domů jsme je odnést museli.Jinak když vypadne trubička dříve než za půl roku,většinou se musí dát znova,rok je ideální doba pro vyhojení středouší.

ODPOVĚDĚT
Aneta J. (Anetkas) ID 139486 (9.6.2017, 19:38)
Neteři dělali obě ouška.A dnes po roce vyndali trubičky,povedlo se hned bez narkózy.Na koupání měla takové ucpávky a v bazénu ještě přes ouška čelenku.

ODPOVĚDĚT
Markéta K. (Markytka76) ID 203192 (9.6.2017, 17:40)
Náš (Z) měl taky Řekli nám že na rok-jedna vypadla sama po 8 měsích a druhou vyndávali pod narkózou.Vlasy jsme umývali-manžel zacpal uší já oplachovala.Nabízeli nám i nějaké lepší za 500kč jednu trubičku ale doktor říkal že voda může natéct do uší i tak-nedávali jsme.Jen nás upozornil že do uší voda nesmí-je víc otevřené a je to nebezpečné.Ani čistit uši se nemají.

ODPOVĚDĚT
Lucie Z. (Lucy33) ID 221460, mimibazar.cz/lucy33 (9.6.2017, 17:38)
máme ji třetím měsícem a skoro o ní nevíme :-$ kačka ji má taky jen v jednom oušku , na plavání jsme sehnali speciální hmotu na zakrytí ouška + čelenka, vlasy myjem normálně , pár kapek neva - jde o to se nepotápět a neponořovat hlavu... sluch se jí krásně zlepšil a je po zánětech uší, takže za nás (clamp) někomu prý cca za rok vypadne sama, někomu se musí operativně vyndat, to se uvidí....

ODPOVĚDĚT