Znáte nějakou fintu?
Zdravím, jdu pro radu: vaříte někdo ve smaltovaných hrncích? Chci poradit, jak předejít připalování, vařím jen v nerezu. Znáte někdo nějaký fígl? Budu výjimečně dělat guláš pro hodně lidí ve smalťáku a mám obavy, aby se maso nepřipálilo.....
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Iveta J. (Ivetka55) ID 53766, mimibazar.cz/ivetka55 (15.6.2017, 11:57)
Já vařím jen na nich, mám indukčku a nepřipalují se mi... *-)

ODPOVĚDĚT
Katka B. (kremilek) ID 2451, mimibazar.cz/katkab (14.6.2017, 16:10)
Nevím jak proč to tak je, ale než jdu vařit, tak hrnec vypláchnu studenou vodou a pak klasicky vařím. Mám to od své babičky a nepřipálí se mi ani mléko.

ODPOVĚDĚT
Alžběta H. (babielis) ID 274348, mimibazar.cz/babielis (14.6.2017, 17:57)
Tak tohle jsem neznala :-o...vyzkouším (jidlo)

ODPOVĚDĚT
Alena V. (Aja10) ID 56958 (14.6.2017, 14:10)
A podlívat a podlívat ,-)

ODPOVĚDĚT
Alžběta H. (babielis) ID 274348, mimibazar.cz/babielis (14.6.2017, 13:16)
Jj, tak tohle vím ,-), já myslela nějak ten hrnec ošálit :-D

ODPOVĚDĚT
Kamila P. (Kamis1) ID 218404 (14.6.2017, 13:08)
Míhat, míchat a míchat.....na mírném ohni (pl)

ODPOVĚDĚT