FIXAČNÍ SPREJ NA MAKE-UP
Ahoj holky,tento měsíc se vdávám a potřebuji nějaký fix.sprej na makeup.Doporučíte někdo nějaký?Make-up budu mít lehký,ale i tak,aby pot a slzy neudělali ze mě rozteklou nevěstu =)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Pavlína T. (Pavlínečka) ID 30898, mimibazar.cz/pavlinecka (8.7.2017, 13:31)
budete se líčit sama nebo vizážista? Jestli vizážista, tak Vám poradí od základu až po tu fixaci, s ohledem na typ pleti a požadovaný konečný finiš.
Jinak bych doporučila nejdříve důkladnou hydrataci pleti a použít voděodolné produkty. V poslední době se mi osvědčila kombinace Mac Prep + Prime přestříkat obličej před makeupem nebo přímo s makeupem smíchat. Klidně i štětěc, kterým budete nanášet oční stíny, nejprve přestříkejte tím fixem. Na konečnou fixaci používám Urban Decay.

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (8.7.2017, 10:55)
určitě bych volila voděodolný makeup i řasenku, linku atd ... pak záleží, jaký chcete na obličeji efekt, jestli matující nebo spíš glowy, to bude vědět vizážistka nebo fotograf, co se používá na fotky, co líp vypadá ... mám vyzkoušené MAC, Glamglow, Urban Decay, Nyx, Cover FX ... určitě ho chce před svatbou dobře prozkoušet s různými podklady, makeupy, pudry, každý může na vaší pleti reagovat jinak.

ODPOVĚDĚT