BATÁTY sladké brambory
...využíváte je v kuchyni? Díky.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 8 komentářů
Jana K. (kailas) ID 7559 (21.7.2017, 19:01)
Jsou výborné do polévky na zahuštění, oloupete, nakrajite na jenmoucko na struhadle a dáte zavarit do polévky....žádná jíška, prostě batáty jsou nej!

ODPOVĚDĚT
Markéta L. (Liščátko) ID 108217, mimibazar.cz/liscatko (19.7.2017, 20:07)
U nas mam nejradeji pokapane olejem na to bazalku posolit a na pecicim papire upect k tomu cesnekovy tvaroh a jakykoliv prirodne maso (zajic)

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (ZuzaM) ID 37334, mimibazar.cz/zuzam (19.7.2017, 10:24)
Hodně ho dávám do různých zeleninových indických směsí. Mám ráda i batátové pyré, ale manžek ani dcera ho nemusí.

ODPOVĚDĚT
Alena B. (Auča) ID 22990, mimibazar.cz/auca (19.7.2017, 9:28)
nasekám na kostky spolu s ostatní zeleninou - cibule, cuketa, žlutá paprika, žampiony, červená řepa (kupuji už uvařenou), klidně mrkev, co najdete... Vždycky dělám plný plech, pocáknu olejem, posypu kořením Grilovaná zelenina od Vitany- je SKVĚLÉ a dám upéct do trouby. Je to neskutecně dobré (Y) a když hodně divočíme, do kysané , malinko osolené smetany přimíchám rozetřený stroužek česneku a máme to k tomu jako dip )tedy já s Terkou, chlapi ohrnují nos :-D

ODPOVĚDĚT
eva p. (evicela) ID 205626 (19.7.2017, 9:15)
mě chutnají jako hranolky, peču v troubě, jinak jsou moc nasládlé ale takto upečené okořeněné a osolené jsou moc dobré

ODPOVĚDĚT
Ivana O. (Artos) ID 145745, mimibazar.cz/artos (19.7.2017, 7:39)
jsou velice zdravé (neloupat), u nás jí jen manžel, vařené nic moc, ale pečené (ty sním i já s dětmi) ano jsou něco mezi nasládlými brambory a mrkví :)

ODPOVĚDĚT
Pavlína K. (pavla123) ID 140826 (20.7.2017, 11:57)
Neloupat? Všude v receptech loupají jako brambory.

ODPOVĚDĚT
Ivana O. (Artos) ID 145745, mimibazar.cz/artos (20.7.2017, 15:18)
nejvíce vitamínů je ve slupce, neloupu (ani nové normální brambory), dobře omyji, předvařím ve vodě krátce a pak nakrájím na plech a dopeču v troubě , na brambory dám na plechu oliv.olej a koření jaké najdu, grilovací ....

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 37256 (18.7.2017, 19:35)
Máme rádi z nich bramborovou kaši, i ta barva je lákavá. Párkrát v zimě jsem dělala i hranolky. (F)

ODPOVĚDĚT
jarka N. (sympatie) ID 55978 (18.7.2017, 19:16)
Vím jak chutnají namrzlé brambory, jsou nasládlé, takhle si představuji batáty.

ODPOVĚDĚT
Pavlína K. (pavla123) ID 140826 (20.7.2017, 11:55)
Spíš mi chutnají jako sladké dýně. Jsou tvrdé, špatně se krájí. Jím je hodně, moc mi chutnají a zkusím je pěstovat.

ODPOVĚDĚT
Bronislava S. (finecigars) ID 421330 (18.7.2017, 19:35)
to ne, chutnají spíš jako mrkev

ODPOVĚDĚT