Prosim poradite jak zavarit jidlo v troube,
(smes na spagety) Nemam s tim zadne zkusenosti dekuju :)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Zuzana M. (ZuzaM) ID 37334, mimibazar.cz/zuzam (22.7.2017, 9:28)
Maso zavařujte normálně. Musí se totiž provařit na vysokou teplotu, což v troubě nedosáhnete. Mezi zavařováním zeleniny a masa je sakra velký rozdíl.

ODPOVĚDĚT
Martina K. (karma75) ID 64457 (22.7.2017, 6:32)
V troubě zavařuji pouze zeleninu nebo ovoce. Pokud chci uchovat jídlo, nebo maso, zavařím normálně v hrnci na sporáku. Sklenice dám do hrnce na utěrku, zaliju vodou a vařím lehkým varem, podlo teho, jaký mám obsah. Samotné maso hodinu, boloňskou omáčku cca půl hodiny. Maso mám vždy již předem upečené a nandané do sklenic, není v syrovém stavu. Po uvaření z teplé vody hned nevyndavám, ale nechám lehce vychladnout, pak sklenice vyndám a uložím do chladu.

ODPOVĚDĚT
Lenka S. (lenunada) ID 469382, mimibazar.cz/lenunada (21.7.2017, 22:19)
už druhým rokem zavařuji v mikrovlnce podle návodu v odkazu níže a zatím se mi ani jedna sklenička nezkazila, ale zavařuji tedy zeleninu a třeba houby, jídlo jsem nezkoušela, ale velký rozdíl to myslím nebude

https://www.mimibazar.cz/recept/22971/zavarovani-v-mikrovlne-troube

ODPOVĚDĚT
Kamila P. (Kamis1) ID 218404 (21.7.2017, 12:50)
Zavařovala jsem vepřové. První den 2hodiny na 180°C, druhý den 1,5 hodiny na stejnou teplotu a celé jsem to vyhodila. Po týdnu mi to zasmrádlo a nevím proč. Sklenice jsem vypařila, víčka koupila nové a pořádně utáhla. (6)

ODPOVĚDĚT