Radka T. (Radulína 1) ID 260780 (26.7.2017, 13:18) |
Klárko, dělám léta tento rcp a jsou nadýchané, krásné a žravé Rcp je přímo z norem co dříve byly pro restaurace a kuchyně..... 850 g hrubé mouky 1/2 kostky droždí + trošku cukru na kvásek 1 vejce trocha soli 600 ml mléka Zadělám těsto ručním mixérem co má ty spirálové vrtulky a když už se těsto nelepí mísy, tak přidám dvě, den staré, na kostičky nakrájené housky nebo rohlíky. Nechat hodinu kynout a pak vařit šišky 10 minut z každé strany. Po uvaření ihned knedlíky propíchnout vidličkou, aby vyšla pára a nesrazily se... Z tohoto množství máte 4 velké šišky knedlíků. Rcp je fakt nejlepší co jsem kdy dělala a léta je vařím
ODPOVĚDĚT |
| Klára B. (Kklarka) ID 79422 (26.7.2017, 14:24) |
ok, díky Radko, zkusím taky....
ODPOVĚDĚT |
| | Radka T. (Radulína 1) ID 260780 (27.7.2017, 10:37) |
Klárko zkuste, je to prostě poctivý, klasický a nadýchaný knedlík
ODPOVĚDĚT |