Zavařování rajčat
Máte zkušenosti se zavařováním celých rajčat? Jde rajčata zavařit jen tak "na sucho", že bych je stáhla ze slupky, vcelku dala do skenic a zavařila?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Jitka V. (mamkajita) ID 286669 (17.8.2017, 7:24)
Rajčata oloupu, nakrájím na čtvrtky nebo půlky, dám do sklenic a zavařuji 30 minut na 90 stupňů. Žádný nálev, žádné koření ani sůl nebo olej. Je možné je pak použít na vše.

ODPOVĚDĚT
Anna B. (anna21) ID 147542 (17.8.2017, 8:49)
Přesně stejně zavařuji já už roky a dají se pak použít na omáčku, těstoviny,pizzu, prostě úplně všude tam, kam se dávají čerstvá rajčata.

ODPOVĚDĚT
Lenka R. (Lenka451) ID 453249 (17.8.2017, 23:37)
Děkuji za rady.

ODPOVĚDĚT
Jana F. (FaJana) ID 374074 (16.8.2017, 22:15)
Já dám celá rajčata do sklenice,přidám pár lístků bazalky,stroužek česneku a 1 až 2 lžíce olivového oleje. Zavíčkuju a zavařím.

ODPOVĚDĚT
Lenka R. (Lenka451) ID 453249 (17.8.2017, 23:37)
Děkuji za recept.

ODPOVĚDĚT