školní brašna x obyč batoh
uvažuji o koupi školní brašny 3 tř a více,ale už se ztrácím v nabídce...podle čeho poznám,že je to brašna a ne batoh,kromě toho,že je to OBČAS napsané.na co dát pozor?vyztužená záda,reflexní prvky,váha,co dál...?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (10.10.2017, 11:24)
Tak rozdíl je v celkové konstrukci, která je bytelnější, vyztuženější. To si nejde splést.

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (9.10.2017, 9:00)
Mezi taškou a batohem je rozdíl většinou jen v designu, případně v materiálech, ale často jde jen o to, jak to prodejce nazve, bez nějakého většího významu nebo určení.
Pozor si dát hlavně na to, abyste koupila podle potřeb svého dítěte a aby mu batoh seděl - vyztužená záda má už dnes snad každý i jen trochu slušný batoh, reflexní prvky se dají doplnit dnes už širokou nabídkou různých pásků, obtisků nebo přívěšků, tím bych se osobně nelimitovala, váha taky není až tak rozhodující - střih a rozložení je mnohem důležitější, já jsem hleděla hlavně na počet kapes a prostor - kolik toho v batohu musí nosit víte nejlíp (někdo nenosí skoro nic, jiní tahají i přezůvky, tělocvik a věci na kroužky) a pak aby se batoh dobře nosil - tedy jaké jsou ramenní popruhy, jestli a jak se dají přizpůsobit (nejlíp se to samozřejmě zjistí vyzkoušením).

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (9.10.2017, 9:03)
No a nakonec taky aby batoh něco vydržel - materiál se odhaduje předem těžko, ale pokud budete vybírat u prověřených značek, neměl by být větší problém - takové značky jsou např. Dakine, Bagmaster, Coocazoo, Burton, Topgal, Walker.....

ODPOVĚDĚT