Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 103150 (21.10.2017, 20:44) |
Výborný krém, který vydrží, jedno karamelové Salko mléko ,dvě až tři másla,rozšehat ,můžete do části přidat kakao, kávu,rum,plním téměř všechno cukroví , dle toho do jakého cukroví dávám dochucuji,vydrží dlouho a nekazí se
ODPOVĚDĚT |
| Monika V. (orbisek) ID 51024 (22.10.2017, 1:21) |
Výborný čokoládový trvanlivý krém-protože je vařený. 1 celé vejce+5lžic kakaa+5lžic moučkového cukru-míchat nad mírným plamenem,nechat 3 min. probublavát + nechat rozpustit 1 heru,odstavíme a necháme za občasného míchání vychladit.
ODPOVĚDĚT |
| | Monika V. (orbisek) ID 51024 (22.10.2017, 1:25) |
Ještě dělám podobný-moka krém-je také trvanlivý-1 vejce + 5lžic mučkového cukru+3lžičky instantní kávy,povařím nad mírným plamenem,přidám rozpustit heru.
ODPOVĚDĚT |
| | | Jana S. (českolipačka) ID 559236 (22.10.2017, 14:43) |
prosím vaříte krém přímo v kastrůlku na plamenii nebo nad parou? Bojím se, že se mi vejce zrazí...
ODPOVĚDĚT |