Recept na perníčky, které se moc nenafouknou
Nemáte, prosím,recept na perníčky, které si i po upečení zachovají svůj původní tvar. Já mám recepty, kdy jsou perníčky moc dobré, ale pokud má vykrajovátko drobné detaily, tak ty po upečení zaniknou.Děkuji!
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
LENKA K. (LEILI) ID 190869, mimibazar.cz/leili (10.11.2017, 8:57)
https://www.mimibazar.cz/navod/2087-190869/zdobeni-pernicku-postup-ukazky-recept (F)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 99576 (1.11.2017, 21:40)
Myslím, že nezáleží na těstě ale na tom, jak vypracujete těsto a jak pečete. Taky je mám každý rok jiné a to používám jeden recept. :^)

ODPOVĚDĚT
Pavlína S. (PaŠťa) ID 159792 (29.10.2017, 9:23)
dělám tyto : 65dkg hl. mouky, 25dkg prášk.cukru, 10dkg tekutého medu, 16dkg másla, 3 vejce, 1 lžička sody, 1 lžička perníkového koření. po upečení tvary potřeme ještě hned vřelé tvary rozkvedlaným vajíčkem . vychladlé zdobíme cukrovou polevou : 1 bílek vyšlehat , pár kapek citr.štávy a cukr moučka dle potřeby.

ODPOVĚDĚT
Pavlína S. (PaŠťa) ID 159792 (29.10.2017, 9:26)
vložila jsem ke mě do alba do fotek loňkou fotku perníčků

ODPOVĚDĚT