MRAŽENÁ TRESKA KOSTKY....
...obalujete to JAKO ŘÍZEK? Neloupe se pak strouhanka a všechno při smažení z toho dolů??
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 8 komentářů
Taťána E. (peggybundova) ID 140003, mimibazar.cz/peggybundova (20.11.2017, 12:29)
Nechám pozvolna rozmrazit, osuším papírovou utěrkou a pak obaluji. Neloupe se. (F)

ODPOVĚDĚT
Martina F. (Mata3636) ID 313151 (20.11.2017, 8:49)
zamrazené dám do mlieka, nechám rozmraziť. potom osuším, osolím, obalím, vypražím. taký zvyk od mamy

ODPOVĚDĚT
Renata A. (Renča50) ID 607378 (19.11.2017, 20:52)
Před obalením rozmrazím,trošku osuším a obalím,usmažím.Je to moc dobré.Nic se neloupe.

ODPOVĚDĚT
Romana Z. (zonoro) ID 244070 (19.11.2017, 20:47)
Zásadně rozmražuji ,-) a nic se mi neloupe.
Používám pouze tohle porcované filé, bez kostí

ODPOVĚDĚT
Martina Boháčková (Křinec) ID 213554 (19.11.2017, 19:42)
Naši také obaluji a smaží.. nerozmrazují.... (F)

ODPOVĚDĚT
Hana J. (HanaJa5) ID 478127 (19.11.2017, 17:29)
já tedy zásadně nerozmrazuji ,obalím a pozvolna smažím, nic se neloupe

ODPOVĚDĚT
Markéta L. (markuska 75) ID 306752, mimibazar.cz/markuska75 (19.11.2017, 16:57)
Také obaluji a neloupe se (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Ilona P. (Dandulee) ID 37681, mimibazar.cz/dandulee (19.11.2017, 16:55)
Neloupe. Nechám rozmrazit a osuším, před obalením.

ODPOVĚDĚT