Kořen pampelišky na rakovinu?
Zkoušel to někdo ve vašem okolí? Léčba, nebo prevence návratu onemocnění?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Andrea P. (AndreaP.) ID 162496 (22.1.2018, 23:11)
Ano, pila ho maminka. V létě zemřela.

ODPOVĚDĚT
Ivana P. (ivankapri) ID 127535 (22.1.2018, 21:53)
Jako doplňková léčba ano. Upravuje ph tak, aby se "rakovině nedařilo". Resp. z kyselého prostředí pomáhá tvořit zásadité. V kyselém prostředí se dobře daří kandidě, která se rochní v nádorech a přiživuje je. Čili bych to brala jako dobrou doplňkovu část, stejně jako úpravu stravy - potraviny, které pomáhají udržovat zásadité prostředí v organismu a vyhýbat se okyselujícím (cukr, pečivo..). Ale je to jen jedna složka ze spousty možného a možná i potřebného. A velmi důležitá věc je dělat to, čemu člověk věří, že ho uzdraví.

ODPOVĚDĚT
marie d. (maječka22) ID 116161, mimibazar.cz/majecka22 (upraveno 22.1.2018, 20:18)
Mám rakovinu a jsem na FB ve skupince onko pacientů a kořen si dost chválí.Já ho zatím nevyzkoušela

ODPOVĚDĚT
Kristýna J. (Kristýna234) ID 21210 (22.1.2018, 9:56)
Kořen se používá i na odkyselení organismu. Kořen se usuší a zalévá se jako kafe. Jestli to funguje i protirakovinně nevím, ale určitě tím nic nezkazíte

ODPOVĚDĚT
Vladimíra N. (wladka) ID 140634 (22.1.2018, 23:54)
rakovina ale vzniká pouze v kyselém prostředí, takže souvislost to určitě má.

ODPOVĚDĚT
Kristýna J. (Kristýna234) ID 21210 (23.1.2018, 9:41)
No vidíte, to jsem nevěděla. Já to brala na překyselení organismu a pomohlo, tak určitě pomůže i paní. A hlavně musí věřit, to je základ. Moc podvědomí je strašně důležitá.

ODPOVĚDĚT