Fondue - masové
Prosím, poraďte, jaké maso, jaké jednodušší omáčky k tomu, i nějakou dobrou na sladko bych zkusila (třeba cibulové chutney, nebo nějakou s medem, povidly, doporučte dobrou). A co k tomu, pečivo? Děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Jarka B. (jarka+kája,kamča) ID 26 (2.3.2018, 9:06)
Maso můžete jakékoliv, kuřecí, krůtí, králičí, vepřové, hovězí možná jen na uzoučké plátky nebo nudličky, také uzeninu. Omáčky dělávám tak dvě tři, ale recepty mám doma. Pokud budete mít zájem oskenuji vám je a pošlu v pondělí. Jako pečivo bych doporučovala domácí čerstvý chléb, při čekání na usmažení se ho sní možná více než masa :-) K tomu zeleninu, jako rajčata, okurka a paprika. Můžete samozřejmě jakoukoliv, dle vaší chuti.

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (Brizule) ID 488521 (2.3.2018, 9:11)
Děkuji. Recepty na omáčky uvítám, děkuji. (F)

ODPOVĚDĚT
Jarka B. (jarka+kája,kamča) ID 26 (2.3.2018, 11:28)
Oskenuji vám je tedy až v pondělí z práce. Je jich opravdu moc, tak si myslím, že si určitě vyberete mezi nimi ty svoje nej.. (Y)

ODPOVĚDĚT