Hlučnost lednice
poslední fotografie v albu misky | Hlučnost lednice
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Jarka S. (pupuša) ID 91897 (10.4.2018, 8:38)
Mám pocit, že Beko je neskutečně uřvaný celkově. Ségra má normální lednici Beko (ne americkou) a dělá kravál pokaždý když se "nachlazuje" Není to žádný tichý vrnění, ale randál jak kdyby tam permoníci kutali stříbro.
Na pár dní jsem hlídala kamarádce kočičáka a chodila ho k ní krmit. Má indukci (takovej jakoby dvojvařič) Beko a ten taky vydává prapodivný zvuky.
A kluk má 2 týdny pračku Beko a už volal opraváře, protože při napouštění řve jak kr@va 8-| Jinak je tichá, ale to napouštění je masakr. Tak uvidíme co vyřeší opravář.
Jinak nám třeba lednice Whirlpool "kvoká" ,-) ,-) Už to nevnímáme, ale návštěvy z toho mívají tiky (H) ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
Martina Š. (e-sladkyspanek.cz) ID 159367, mimibazar.cz/e-sladkyspanek (10.4.2018, 12:02)
ano beko je oproti Samsungu uřvaná kráva

ODPOVĚDĚT
Věra K. (verka45) ID 404473 (10.4.2018, 7:49)
Máme lednici "amerického typu" Beko. Jsme s ní moc spokojeni, jen mám dotaz. Máte jí také tak chvílemi hlučnou? V určitých chvílích je hladina hluku taková, že si nedovedu představit, že bych jí měla v obývací kuchyni a měla bych u ní v noci spát. Je to normální, nebo je to závada. Máme jí 5 měsíců a stále se s tím nemohu zžít. Jak to máte vy?

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (10.4.2018, 8:27)
Americké lednice jsou většinou hlučnější, ono taky americké lednice bývají určeny do jiných prostor než do místností, kde se spí - ale jestli je vaše hlučnost už nenormální, to nedokáže posoudit nikdo, kdo jí neslyšel. Určitě máte u vaší lednice udanou hlučnost, můžete zkusit prověřit, jak to odpovídá - na chytrý telefon jsou aplikace, kterými to jde změřit.

ODPOVĚDĚT