Zavařování jablek
Na netu jsem se dočetla,že jen zimní odrůdy a ne s vykrojenou hnilobou,že se to jinak zkazí.Je to pravda?Chci poprvé zkusit zavařit jablka na plátky s cukrem.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Eliška H. (bakyka) ID 366530 (31.10.2018, 22:37)
zkuste podle https://www.ekucharka.net/krouhana-jablka-zavarena-ve-vlastni-stave

ODPOVĚDĚT
Lucia H. (tajpa) ID 335642, mimibazar.cz/tajpa (31.10.2018, 21:06)
o té hnilobě to platí nejen o ovoci, i o zelenině. To nemá vo dělat s tím, že se to zkazí všechno, ale hniloba je už i tam, kde ještě vidět není, takže byste si jezením takového ovoce či zeleniny mohli ublížit.

ODPOVĚDĚT
Pavlína K. (pavla123) ID 140826 (31.10.2018, 8:23)
Děkuji, tak jdu na to.

ODPOVĚDĚT
Marcela K. (Kutim) ID 259100, mimibazar.cz/kutim (31.10.2018, 7:18)
Ovoce s hnilobou se nemají jíst vůbec - hniloba je prý i tam, kde ji nevidíme...
Také zavařujeme i letní jablka.

ODPOVĚDĚT
Barbora S. (barka050507) ID 410861 (30.10.2018, 19:04)
Taky zavařuji...jakakoliv jablka, nastrouhat, namačkat do sklenic a sterilovat ve vlastní šťávě

ODPOVĚDĚT
Hana H. (hercz) ID 412242 (31.10.2018, 19:30)
Nic vic prosim nedavat? Vylozene jen jablka nastrouhane a zavarit? Moc dekuji

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 37256 (30.10.2018, 18:34)
na štrůdl strouhaný jsem zavařovala klidně i letňáky a bez cukru. Drží i několik let, používám v letech, kdy nejsou pak jablka.

ODPOVĚDĚT