Remoska
Prosím o radu, jak dlouho pečete v remosce francouzské brambory, šunkofleky, naporcované kuře, bůček a další?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
hana d. (kankalinka) ID 274098 (30.12.2018, 14:12)
...já mám starou...a maso..kuře..něco málo přes hodinu, cca. (F)

ODPOVĚDĚT
Eva F. (Adélka+Terezka) ID 24072 (29.12.2018, 19:47)
bůček peču v remosce cca 1 h a 15 min. až se krásně rozpadá, kuře také tak... (Y)

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (ZuzaM) ID 37334, mimibazar.cz/zuzam (30.12.2018, 10:49)
Díky moc. Ono se totiž v návodu píše, že se víko nemá moc odklápět, takže potřebuji aspoň orientační čas.

ODPOVĚDĚT
Romana Z. (zonoro) ID 244070 (29.12.2018, 14:22)
Pokud máte nějakou novou, tak prý je to o ničem - psaly ženský na jedné diskuzi na FB….v porovnání se starou, klasickou. Vše trvá dlouho a výsledek není dobrý.
Ale já osobně zkušenost nemám, tak jen předávám, co jsem četla.

ODPOVĚDĚT
hana d. (kankalinka) ID 274098 (28.12.2018, 7:13)
Používám ji hodně, přesně jak píše paní pode mnou, až je to hotové, musíte kontrolovat, podlít, když je potřeba např. u masa, nebo aby vršek nebyl spálený, třeba u žemlovky, těstovin..atd atd... (hello)

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (27.12.2018, 18:58)
Peču v ní v karavanu hodně a prostě hlídám, dokud to není hotové, stejně jako v troubě.

ODPOVĚDĚT
jarka N. (sympatie) ID 55978 (27.12.2018, 18:36)
Nepeču, ale pekla bych dokud to není hotové :-$

ODPOVĚDĚT