Vánoce 2018
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
KAMILA V. (274) ID 283984 (14.1.2019, 9:18)
dobrý den Evičko; stromeček nádherný jako každý rok . a to vaše bydleníčko je pohlazení na duši . nádhera (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) (*) hned se mi zvedla nálada když jsem si prohlédla ty vaše fotečky, moc se mi líbí ty vaše domečky a ten kostelíček. už mám také jeden domeček a budu pokračovat akorát jsem na ně nikde nenarazila v obchodech . i ta vaše kuchyn je úžasná a ty dekorace všude a na těch oknech no prostě bydlení dělané s láskou. přeji krásný den a mějte se moc hezky a hodně nápadů kamila (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (stromecek) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (14.1.2019, 23:01)
Velké převeliké díky, také jste mi zvedla náladu, krásně se mi to četlo.
Domečky mám už pár let a měla jsem na ně štěstí, když byly v Jysku ve slevě. Od té doby jsem je tam už neviděla.
Mám ráda dekorace a každý rok si říkám, že tentokrát nebudu nic kupovat a stejně mi to nedá a něco přikoupím. Někdy toho je více a někdy to nestojí ani za řeč. . Snažím se ty věci různě točit po domě a pokaždé jinak kombinovat. Pak mužský kouká a ...ty si zase utrácela, to máš nový.....A ono to tak ve skutečnosti není ,-).
Jak jste psala, že stromek je jako pokaždý hezký...tak kdyby jste ho viděla ještě nenazdobený, to by jste se smála. Zadní strana nemá ani větvičku a celý je prohnutý do pořádného luku. Naštěstí to není díky tomu jak je hustý z žádné strany vidět. Ani jsme ho kvůli tomu prohnutí nemohli dát do normálního stojánku, protože by ho žádný neudržel. Stojí v takovém spec. pods

ODPOVĚDĚT