Nevím, jestli ještě pořád můžu psát nová kuchyň,
když už je tu od léta...ale jo já ji mám pořád za novou a užívám si ji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Alena S. (Alismisa) ID 330152, mimibazar.cz/alismisa (3.3.2019, 15:15)
Evičko, kuchyně je krásná a na 100% se povedla (clamp) (L)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (3.3.2019, 21:48)
Jé Ali díky, moc mě těší co píšete, protože já vždycky obdivovala tu vaši kuchyň.

ODPOVĚDĚT
Alena S. (Alismisa) ID 330152, mimibazar.cz/alismisa (8.3.2019, 8:00)
Evičko děkuji. My ji máme nově přetřenou na zeleno, tedy jenom spodek. Manžel mi zrenovovoval krásný starý kredenc, tak aby ladila. Já Vám vložím o víkendu fotku (L)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (8.3.2019, 14:25)
tak to není černá? Na fotkách vypadá, jako že je. Mi se teda víc líbila když byla v bílé, ale chápu, že je občas potřeba změna, jinak jsme my ženský nespokojený .....a když to je jen v bydlení, tak je to ještě ta lepší varianta (H) ,-)
Hmm zelená, to může v reálu (fotky zkreslují) vypadat velice zajímavě. Jo a ta zelenkavá kredec je překrásná...já už jsem si ji všimla dříve, když jste ji vložila.... a tam jsem si říkala ...bílá to není, to bude zelenkavá (I). Vážně moc povedená je (Y) .

ODPOVĚDĚT
Štěpánka S. (ŠtěpánkaS) ID 40075, mimibazar.cz/stepuldas (6.2.2019, 12:04)
(Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Markéta K. (Markytka76) ID 203192 (4.2.2019, 17:55)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
jana b. (maršmeloun) ID 406290 (4.2.2019, 9:12)
Evi parádní (Y)já na svojí vysněnou čekám od listopadu, ale příští středu už jí začnou montovat |:o) |:o). Jsem natěšená jak malé dėcko ,-)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (4.2.2019, 12:51)
No já taky....na fotky, protože určitě bude vymazlená. (L)
S tím natěšení tě úplně chápu. Já v létě, když se musela celá kuchyň vykramařit a zlikvidovat a montovala se ta nová tak jsem radši vyrazila s Áďou v karavanu na takovou menší "dovolenou" tady kousíček od nás. Mužský se tu doma kolem toho motal (protože se musela posunovat i voda) a jezdil za námi a podával raport. Já přijela až na finále. ,-) ....celou dobu jsem byla natěšená a taky jak na trní, jestli to co jsem si vymyslela bude k něčemu vypadat.. Já už to plánovala dlouho a na počátku měla vypadat úplně jinak. V průběhu času jsem změnila pohled na to jak má vlastně vypadat. A jsem ráda za ten čas.
Jako nešlo vše hladce, to když z výroby přišli dvířka jiný (udělali míň patiny) než ty co jsem vybírala na vzorku. Váhala jsem jestli je mám nechat předělat. Nechala jsem je -jsem ráda.
Nebo úchyty....tři měsíce čekání, až

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (4.2.2019, 12:54)
nevešla jsem se:
Úchyty....tři měsíce čekání, až budou mít v Itálii po dovolených, aby nám řekli, jestli nám udělají kombinaci tmavého kovu a porcelánu bez malování (co nemají v katalogu), udělali by, ale odebrat by jsme museli po 30ti kusech od každé úchytky a knopky. Měla jsem cukání, ale copak by jsme s tím zbytkem pak dělali. Takže jsme nakonec cca měsíc byli bez úchytů a čekali. na šuplíkách a spodních dvířkách nalepené pásky abych měla za co otevírat. No děs.
Obklady ...za boha jseme nemohli sehnat to co jsem si vysnila....už se prostě nevyrábí. Nakonec jsem rezignovala a že zůstanou stávající. No a když byla kuchn namontovaná, tak jsme narazili alespoň na tyto, takže jsou nalepené na ty staré. No nakonec musím uznat, že každá ta překážka byla ku prospěchu a já jsem nakonec ráda, že byla....protože takto to mělo být.
No teda. Jsem napsala román. Je vidět, že máme ty prázdniny ,-)


ODPOVĚDĚT
jana b. (maršmeloun) ID 406290 (4.2.2019, 14:59)
Evi ja musela nejdřív manžela přesvědčit, že opravdu tu kuchyň potřebuji ,-). Ma 10let starou, ale opravdu jsem toužila po bílé (L). Jsem v kuchyni pořád a je to můj sen. Pak vymyslet co za kuchyň 8o|mám tam tři okna tak je to oříšek, měnila jsem návrh snad 4krať |-) tak teď uz jen čekat jak to dopadne, ale říkám si že kuchyň už asi měnit nebudu, tak at je 100procentní (L)

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (upraveno 4.2.2019, 15:44)
Přesně tak. Myslím si to stejně jak ty.....že je to fakt asi moje poslední. Tedy za předpokladu, že tu dožiju (H)....ale člověk míní a život mění, že? Teda ne že bych měla nějaký zaječí úmysly, to ne....ale jak se říká nikdy neříkej nikdy ,-)
Já mužskýho ani přesvědčovat nemusela.On to viděla sám, že se kychyň sype. Fólie se odchlipovaly, dvířka nešly už ani zavřít, police byly celé ošoupané. Dělaná byla tehdá před lety v Polsku (jsme kousek od hranic) a jako službu za ty prachy udělala velkou. A já z ní měla i obrovskou radost, líbila se mi, ale teď ke konci už to bylo hodně vidět, že je po ní.

Tak přeju, ať se k veškeré spokojenosti povede. (L)
Těším se na fotky.

ODPOVĚDĚT