| Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (12.3.2019, 15:14) |
Docela pochybuji, že by to bylo jen v tom, že je s vejci. Peču si vlastní pečivo už tak 5 let, toastových chlebů - krásných a nadýchaných jsem upekla nespočet a ani jeden z nich s vejcem nebyl. Bude to spíš celkově ve zpracování, obsahu skutečného másla (a někdy u supermarketových chlebů i chemií). I u nás se dají koupit německé a rakouské toastové chleby, tak zkuste pohledat. Jinak třeba krásně měkký a nadýchaný je i Roberto Tramezzino - italský.
ODPOVĚDĚT |
| | Jitka V. (JíVla) ID 304702, mimibazar.cz/jivla (12.3.2019, 21:42) |
Jíťo a můžete mi , prosím, dát odkaz na recept na toasťák? A v čem pečete - máte speciální formu? Děkuji.
ODPOVĚDĚT |
| | | Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (13.3.2019, 8:37) |
Já peču nejvíc tenhle https://www.mimibazar.cz/recept/162644/toastovy-chleb-s-thang-zhong - sice nepatří k těm úplně nejnadýchanějším, ale zato vydrží dobrý a měkký dlouho, zatímco chleby bez thang zhongu už druhý den nejsou moc dobré. Originální recept je tady: http://nuselskakuchta.blogspot.com/2015/02/toastovy-chleba-s-tangzhongem-omladkem.html
ODPOVĚDĚT |