S dcerkou
Holky se mi rozprchly do světa. Ještě, že Brno máme za "téměř za humny" na rozdíl od Londýna. Škoda, že Týnka je tak daleko. Chybí nám tu.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Radomíra R. (Brůs) ID 146328, mimibazar.cz/Rakuska (6.5.2019, 19:34)
Chces rict, ze ta bruneta jsi ty? :-o

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (6.5.2019, 21:24)
No a kdopak jinej by to byl ,-) ....jo jo jsem to já. Zmoklá jak slepice a kvůli větru stažené vlasy dozadu a ještě mě je foťák vykreslil pořádně prokvetlé do šediva. Jako ne, že bych na nějakej ten šedivej vlas v mých letech neměla nárok, to už dávno mám, ale poctivě barvím, a pak se vyfotím a vyleze z toho toto. .....no krasavice hadr (H) ,-)

V Brně a v Hustopěčích, kam často jezdíme brečí, že jim nezaprší a nezaprší a že mají vedro k padnutí.......a co myslíš? My pokaždé (teda téměř pokaždé), když tam dojedem, tak prší. Jako chápeš to jo? My se tam z "hor" dojedem teda jako ohřát a tam .....zima jak u nás a na deštník 8-| .... No rádi nás tam vidí.....oni vždycky....dojeďte, potřebujem aby sprchlo :-D

ODPOVĚDĚT
Iveta O. (vai) ID 434025, mimibazar.cz/vai (25.4.2019, 9:37)
(X) (X)taky mám dceru v Anglii a přiletí 2 x za rok domů..chybí

ODPOVĚDĚT
Eva N. (evánek1) ID 86572 (25.4.2019, 23:28)
Ivet, u nás je to podobné. Kristýna se k nám dostane tak cca3x ročně. Ale je to tím, že nemá čas. A když ho má, tak si ho užívá s přítelem. Ona tam je hlavně kvůli němu. Zamilovala se a šla za ním. Jako samozřejmě, je to taky o tom, že si tam vydělá, ale ten hlavní důvod proč tam je, je on.
Ale já říkám, že naštěstí v dnešní technické době je to vlastně fajn oproti minulosti, kdy byl jen dopis a občas telefon. Vždyť se můžeme vidět a povídat přes kameru co hrdlo ráčí klidně i každý den. Klábosíme takhle třeba při pečení vánočního cukroví, nebo je s námi při oslavách, nebo jen tak "na kafíčko" ,-). Já bych i řekla, že se s ní snad vidím a povídám dokonce víc, nežli když byla tady v čechách.
Ale co naplat, to obětí, to obětí prostě schází :´(.

ODPOVĚDĚT