Lido di Jesolo hotel Vialleno
Nebyl někdo z Vás v tomhle hotelu? Nebo poblíž?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Zuzana M. (ZuzaM) ID 37334, mimibazar.cz/zuzam (18.7.2019, 18:05)
Nemyslíte hotel Vianello? Já jsem tam byla si před 4 lety. Co chcete vědět?

http://www.italieonline.eu/cs/lido-di-jesolo/hotel-vianello-864.html

ODPOVĚDĚT
Zlata V. (Zlatak) ID 1886, mimibazar.cz/zlata (18.7.2019, 22:17)
Zuzko klidne mi napiste do vzkazu,bohuzel jsme narychlo na min dni nic jineho nesehnali.Trochu me desi recenze a vsude pisou neco jineho.Je tam vubec vecer kam jit? Da se dojit do centra?Diky za odpoved

ODPOVĚDĚT
Miroslava Hlubučková (hlubunda) ID 76652, mimibazar.cz/hlubunda (23.7.2019, 16:08)
Lido di Jesolo je vlastně samo o sobě taková jedna hlavní třída, ne moc dlouhá, přes den, tedy min. dopoledne je tam klid a k večeru pak ožívají všechny restaurace, obchůdky, okolí není ničím moc zajímavé, ale přímo odtamtud vyjížděly výletní lodě, které nabízely spoustu zajímavých míst, těch jsme hodně využívali, je to už ale pár let. Moře nebylo příliš čisté, pláže písečné, je tam ( nebo bývala ) i malá rybářská osada, kostelík, dlouhá mola. Pokud máte děti, tak na pláži jim bude hezky, jen pozor na prodejce na plážích, jednoho jsem omylem vyfotila a on na mě teda hodně agresivně vyjel ... zřejmě černota ,-), ale to už taky nemusí být stejné. Některé hotely mají příjemná občerstvení přímo na plážích, některá jsou ale jen pro hotelové hosty. My jsme bydleli v apartmánu bez jídla, takže jsme restaurace a občerstvení navštěvovali hodně.

ODPOVĚDĚT
Miroslava Hlubučková (hlubunda) ID 76652, mimibazar.cz/hlubunda (23.7.2019, 16:11)
... a jinak večer je tam hudba, někde se i tančí, obchody fungují od odpoledne až do noci, jednou večer tam bylo úžasné divadlo přímo na té hlavní třídě.

ODPOVĚDĚT