zavařování
Jaké zeleninové směsi si zavařujete nebo nakládáte na zimu? Prosím o recepty. Ráda bych zkusila něco nového
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Jiřina K. (7879) ID 572776 (29.7.2019, 9:27)
Uvařte dobrý lák na okurky a zředte ho vodou napolovinu (1 - 1)
1) na svíčkovou i s nálevem nastrouhaná či nakrájená mrkev, celer, potržel
2) do malých skleniček zelené snítky kopru na koprovou omáčku i s nálevem
3) fazolkové polévkové lusky jako příloha , na guláš, fazovovku se smetanou

ODPOVĚDĚT
LENKA Š. (SAFA) ID 52554 (27.7.2019, 21:55)
Bulharský salát je to jako příloha třeba místo okurek ale já to dávám pod maso do rizota zapecenych brambor a je výborné mamka ještě nakládá zelí bez zavařování a to je taky výborné a nekazí se

ODPOVĚDĚT
jarka N. (sympatie) ID 55978 (26.7.2019, 9:01)
Rybíz ala brusinky

ODPOVĚDĚT
Renata A. (Renča50) ID 607378 (25.7.2019, 23:45)
Na Bonvivani.sk najdete spoustu receptů - červená paprika v oleji, pesto,lečo, aj.

ODPOVĚDĚT
Lenka S. (lenunada) ID 469382, mimibazar.cz/lenunada (25.7.2019, 20:20)
letos prvně červená řepa, bílé zelí, křen + lák na okurky. Už jsme ochutnali a super. (Y)

ODPOVĚDĚT